Νέος γύρος συλλήψεων για τα εξοπλιστικά: Συνελήφθησαν ο Σωτήρης Εμμανουήλ και ο Ιωάννης Μπέλτσιος

ΑΘΗΝΑ-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ-Συνελήφθησαν Σ. Εμμανουήλ και Ι. Μπέλτσιος για τα εξοπλιστικά προγράμματα.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ-Συνελήφθησαν Σ. Εμμανουήλ και Ι. Μπέλτσιος για τα εξοπλιστικά προγράμματα.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Συνελήφθη στο σπίτι του ο Σωτήρης Εμμανουήλ, διευθύνων σύμβουλος των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, για τα εξοπλιστικά. Χειροπέδες και στον πρώην συνεργάτη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Ιωάννη Μπέλτσιου

Προθεσμία έλαβαν, για τις απολογίες τους, από τον ανακριτή Διαφθοράς, οι δυο νέοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, οι οποίοι συνελήφθησαν νωρίτερα σήμερα μετά από εντάλματα, που εκδόθηκαν σε βάρος τους.

Οι Σωτήρης Εμμανουήλ, πρώην πρόεδρος των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, και ο Ιωάννης Μπέλτσιος, άλλοτε στενός συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου στο υπουργείο Εσωτερικών, οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή κ. Γαβριήλ Μάλλη και έλαβαν προθεσμίες, ο πρώτος για την Παρασκευή και ο δεύτερος για το Σάββατο.

Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν αφορούν τα αδικήματα της δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα καθώς είναι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση των υποβρυχίων.

Και οι δυο παραμένουν κρατούμενοι μέχρι τις απολογίες τους.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν αποκαλυφθεί, ο πρώην επικεφαλής των Ελληνικών Ναυπηγείων, με το παρατσούκλι, "Ο Χοντρός", εμφανίζεται να έχει εισπράξει μετά τον Οκτώβριο του 2001 το υπέρογκο ποσό των 24 εκατ. ευρώ, μέσω της εταιρείας Ιnveco η οποία αποδίδεται σε αυτόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκάνδαλα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κατηγορούμενη για τα εξοπλιστικά και η σύζυγος του Παναγιώτη Ευσταθίου

Απολογία Κάντα: Οι "ωφέλιμες πληρωμές" από 12 εξοπλιστικά προγράμματα. Πολιτικοί και επιχειρηματίες στο κόλπο. Από το 1989 οι μίζες

SHARE:

24Media Network