Ο εραστής αθωώνει την παπαδιά για τον φόνο του ιερέα

Ο εραστής αθωώνει την παπαδιά για τον φόνο του ιερέα

Ότι θόλωσε από τη ζήλια του και σκότωσε τον ιερέα Θανάση Αυγερόπουλο υποστήριξε ο 41χρονος δράστης, βγάζοντας "λάδι" τη 43χρονη σύζυγό του εκλιπόντος

Απροσδόκητη τροπή παίρνει το θρίλερ της δολοφονίας του ιερέα Θανάση Αυγερόπουλου από την Φωκίδα, για την οποία κατηγορούνται η 43χρονη σύζυγός του και ο εραστής της.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αιγίου, ο 41χρονος δράστης ανασκεύασε την προανακριτική του κατάθεση και ''βγάζει λάδι'' την παπαδιά από την Ηλεία.

Αν και θα ανέμενε κανείς να ρίξει όλο το φταίξιμο στην πρώην ερωμένη του, ο εραστής της πρεσβυτέρας ομολόγησε την πράξη του και υποστήριξε για πρώτη φορά ότι δεν τον έβαλε εκείνη να σκοτώσει τον 52χρονο ιερέα.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι η παπαδιά δεν γνώριζε για την πρόθεσή του να τον σκοτώσει.

''Η παπαδιά δεν είχε καμία σχέση. Εγώ θόλωσα από τη ζήλια και τον σκότωσα. Εκείνη δεν μου είπε ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο'' δήλωσε σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso κατά τη διάρκεια της απολογίας του.

Από την πλευρά της η 43χρονη παπαδιά αρνήθηκε τις κατηγορίες που της αποδίδονται και ισχυρίστηκε ότι δεν όπλισε εκείνη το χέρι του εραστή της.

''Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έφτανε σε αυτή την πράξη'' σχολίασε για την δολοφονία του συζύγου της. Στο δικαστήριο κατέθεσε ως μάρτυρας ειδικών γνώσεων δικαστική ψυχολόγος, που τόνισε ότι είναι αδύνατον να πειστεί κάποιος σε διάστημα τριών μηνών να προβεί σε ανθρωποκτονία.

Η δίκη διακόπηκε και θα συνεχιστεί αύριο με την αγόρευση του εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ηλεία: Διεκόπη η δίκη της παπαδιάς και του εραστή για τη δολοφονία του ιερέα

Νέα στοιχεία "καίνε" την παπαδιά στον Πύργο

Η παπαδιά λύνει τη σιωπή της μέσα από τη φυλακή

Εραστής παπαδιάς: ''Είμαι ο μεγαλύτερος μ...ας. Έριξα με κλειστά μάτια''

Ερωτικά σημειώματα στην παπαδιά από τον εραστή της

SHARE:

24Media Network