Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι του κυκλώματος της Μυκόνου. Ο προμηθευτής των Call Girls και ο ακροδεξιός εκδότης με το κωδικό όνομα 'κόκορας'

Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι του κυκλώματος της Μυκόνου. Ο προμηθευτής των Call Girls και ο ακροδεξιός εκδότης με το κωδικό όνομα 'κόκορας'
NICK PALEOLOGOS / SOOC

Τα μεγάλα 'ψάρια' του κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης και πορνείας στη Μύκονο προσπαθούν να εντοπίσουν οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εστιάζοντας σε πέντε συνομιλίες που κατέγραψε ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ.

Φύλλο και φτερό έχουν κάνει οι Αρχές πέντε διαλόγους που κατέγραψε ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εντοπίσουν τα μεγάλα 'ψάρια΄του κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης και πορνείας στη Μύκονο, καθώς όπως προκύπτει από την προανάκριση, οι δύο προφυλακισμένοι ήταν οι ενδιάμεσοι ενός μεγαλύτερου κυκλώματος, με βάση τα νότια προάστια της Αττικής, που τα καλοκαίρια μετακόμιζε στη Μύκονο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Έθνος της Κυριακής, πέρα από τον έμπορο που προμήθευε την καθαρή κοκαΐνη, το ενδιαφέρον έχει μετατοπιστεί σε ένα άτομο ονόματι "Χρήστος" το οποίο προμήθευε με call girls τους Σαουδάραβες και τους επιχειρηματίες και θεωρείται πρόσωπο κλειδί για την εξάρθρωση της σπείρας. Πρόκειται για νεαρό άτομο που κινείται με μεγάλη άνεση στα κοσμικά στέκια της Αθήνας.

Σύμφωνα με τους διαλόγους τα εκδιδόμενα κορίτσια αμοίβονταν με 100 ευρώ τη βραδιά το χειμώνα, ενώ το καλοκαίρι στη Μύκονο η αμοιβή τους έφτανε έως και τα 1000 ευρώ. 

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και ο ιδιοκτήτης ακροδεξιάς ιστοσελίδας φιλικά προσκέιμενης στη Χρυσή Αυγή, στα γραφεία του οποίου στο Κολωνάκι είχε πραγματοποιηθεί επίθεση με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό πριν από δύο χρόνια.

Το εν λόγω άτομο φέρεται να αγόραζε ναρκωτικά με το κωδικό όνομα 'κόκορας'.

Στις συνομιλίες ακούγονται να παραγγέλνουν ναρκωτικά μεταξύ άλλων και ένας εκπρόσωπος γνωστού εκδοτικού οίκου, ένας ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείο και μια υπεύθυνη εταιρίας κοσμημάτων. 

Εξυπηρέτηση 24/7

Το κύκλωμα εξυπηρετούσε τους πελάτες του 24 ώρες το 24ωρο 7 μέρες την εβδομάδας κάνοντας ντελίβερι τα ναρκωτικά ακόμα και σε πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείων, με έξτρα χρέωση 100 ευρώ.

Βέβαια το πελατολόγιο περιελάμβανε επιφανείς επιχειρηματίες αλλά και ζάμπλουτους Σαουδάραβες και Λιβανέζους.

Όταν ρωτούσαν αν είναι καλή η ποιότητα των ναρκωτικών τους απαντούσαν:

"Τα καλύτερα που έχεις δοκιμάσει. Αν δεν σου αρέσει θα σου δώσω πίσω τα λεφτά σου".

Πηγή: Έθνος της Κυριακής

Φωτογραφία αρχείου: sooc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μύκονος GATE: Οι πίτες ο ηθοποιός και τα SMS με τους διακινητές ναρκωτικών

Μύκονος GATE: Οι 'καυτοί' διάλογοι και οι απαιτήσεις για μοντέλα με μεγάλο στήθος και ναρκωτικά

SHARE:

24Media Network