Οι 'Ινδιάνοι της μητρόπολης' πίσω από την επίθεση στα γραφεία του Μάρδα και του ΟΑΣΘ

Οι 'Ινδιάνοι της μητρόπολης' πίσω από την επίθεση στα γραφεία του Μάρδα και του ΟΑΣΘ

Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις στο γραφείο του τέως υφυπουργού Εξωτερικών και τα γραφεία των μετόχων του ΟΑΣΘ

Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Ινδιάνοι της μητρόπολης», με μήνυμά της, ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις που σημειώθηκαν τον περασμένο μήνα στο γραφείο του τέως υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα, αλλά και στα γραφεία των μετόχων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, «Μέγας Αλέξανδρος».

Από την επίθεση στο πανεπιστημιακό γραφείο του κ. Μάρδα, στο ΑΠΘ στις 21 Δεκεμβρίου, είχαν προκληθεί υλικές ζημίες, ενώ οι δράστες λίγες μέρες νωρίτερα είχαν αναλάβει την ευθύνη για φθορές που είχαν προκαλέσει και στα γραφεία των μετόχων του ΟΑΣΘ, χρησιμοποιώντας τσεκούρι και εκτοξεύοντας μπογιές.

Καταλήγοντας, χαιρετίζουν «τον υποδειγματικό, διαρκή και πολύμορφο κοινωνικο-ταξικό αγώνα που δίνουν σύντροφοι και συντρόφισσες στη Αθήνα για ελεύθερες μετακινήσεις» με τα μέσα μαζικής μεταφοράς», ενώ εκφράζουν την αλληλεγγύη τους και στην «ομάδα «Δαμόκλειο Σπάθη» παρά τις επιμέρους διαφωνίες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσεκούρι στο γραφείο του Μάρδα!

SHARE:

24Media Network