Μυστήριο με τον σκελετό που βρέθηκε στον Κολωνό

Μυστήριο με τον σκελετό που βρέθηκε στον Κολωνό

Θρίλερ με τα οστά που βρέθηκαν σε κάδο στον Κολωνό. Αρχικά υπήρξαν εκτιμήσεις ότι πιθανόν τα απέρριψε φοιτητής ιατρικής, ωστόσο με την ενδελεχή αυτοψία τα δεδομένα ανατράπηκαν

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί στον Κολωνό, όταν ένας περαστικός ανακάλυψε έξω από κάδο απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Πολυκράτους και Τριδήμα, δύο σακούλες με οστά από ανθρώπινο σκελετό, τα οποία άλλα ήταν εντός της σακούλας και άλλα εκτός.

Σε κατάσταση σοκ κάλεσε την Αστυνομία και σύντομα στη περιοχή κλήθηκε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, οι οποίοι είδαν τα οστά και αρχικά κατέληξαν στο συμπέρασμα πως δεν είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας, αφού ήταν καθαρά, δίχως ιστούς, καταλήγοντας έτσι στο σενάριο, πως πιθανόν κάποιος φοιτητής ιατρικής να έμενε στην περιοχή ή να μένει ακόμα και να τα πέταξε με αυτόν τον… άκομψο τρόπο.

Ωστόσο, την προανάκριση για την υπόθεση πήρε στη συνέχεια κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, οι αστυνομικοί της οποίας κατέληξαν σε ένα εκ διαμέτρου αντίθετο αποτέλεσμα, ότι δηλαδή τα οστά αυτά μεταφέρθηκαν πιθανόν από σημείο στο οποίο ο σκελετός αποσυντέθηκε πλήρως είτε όντας θαμμένη η σορός είτε παρατημένη κάπου και όταν απογυμνώθηκε εντελώς τον μετέφεραν με σακούλες και τον πέταξαν σε έναν κάδο σε περιοχή που υπάρχουν μόνο συνεργεία αυτοκινήτων, πιθανόν νύχτα για να αποφύγουν και τυχόν βλέμματα.

Μυστήριο με τον σκελετό που βρέθηκε στον Κολωνό

Από την ενδελεχή αυτοψία των οστών καταλήγουν στο συμπέρασμα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, ή αυτός να πέθανε κάπου να αφέθηκε σε κάποιο σημείο τυλιγμένος μέχρι την πλήρη αποσύνθεση του και στη συνέχεια να μεταφέρθηκε και να απορρίφθηκε εκεί. Το μόνο ρούχο που βρήκαν ήταν ένα πολυκαιρισμένο σορτσάκι που φορούσε ο σκελετός.

Για παν ενδεχόμενο τα οστά μεταφέρθηκαν και στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία σε μία προσπάθεια να φωτιστεί περισσότερο η υπόθεση και να διαπιστώσουν, με τι ακριβώς έχει να κάνει η αστυνομία, ειδικά όταν υπάρχουν τόσο διαφορετικές απόψεις και εκτιμήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Oστά βρέθηκαν έξω από κάδο στον Κολωνό

SHARE:

24Media Network