Παιδόφιλος ασελγούσε σε βάρος της 11χρονης κόρης των νοικάρηδών του

Παιδόφιλος ασελγούσε σε βάρος της 11χρονης κόρης των νοικάρηδών του
Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το χώρο γύρω από το Ειρηνοδικείο Αθηνών έπειτα από τηλεφώνημα αγνώστου στην "Εφημερίδα των Συντακτών" για την ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Ο συλληφθείς είναι πατέρας ενός μικρού παιδιού και περιμένει και δεύτερο, ζούσε στο υπερκείμενο όροφο από το διαμέρισμα που νοίκιαζε στην οικογένεια με το 11χρονο κοριτσάκι - Σε χρονικό διάστημα δύο ετών ασέλγησε σε βάρος του, τουλάχιστον τρεις φορές.

Στα χέρια των αντρών της Ασφάλειας Ηρακλείου έπεσε ένας 48χρονος παιδόφιλος για ασέλγεια σε βάρος της 11χρονης κόρης των νοικάρηδών του.

Ο συλληφθείς για τον οποίο δόθηκε εισαγγελική διάταξη δημοσιοποίησης των στοιχείων του και της φωτογραφίας του είναι ο ίδιος πατέρας ενός μικρού παιδιού και περιμένει και δεύτερο.

Ζούσε στο υπερκείμενο όροφο από το διαμέρισμα που νοίκιαζε στην οικογένεια με το 11χρονο κοριτσάκι, ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα, σε χρονικό διάστημα δύο ετών ασέλγησε σε βάρος του, τουλάχιστον τρεις φορές, μέχρι που το παιδάκι βρήκε το θάρρος και είπε στους γονείς του τι συνέβαινε με τον σπιτονοικοκύρη τους.

Κατόπιν όλων αυτών, ο 48χρονος συνελήφθη και ερευνάται τώρα αν είναι υπεύθυνος και για τυχόν άλλες παρόμοιες πράξεις σε βάρος άλλων παιδιών.

Κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, δημοσιοποιούνται τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του, που μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας, πατώντας ΕΔΩ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μηνός, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, τηλεφωνικά στους αριθμούς 28210-25703, 2810-274068 και 2810-274070, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα