Φόνος στην Πάτρα: Συχνές οι προστριβές μεταξύ του φανοποιού και του γείτονά του

Φόνος στην Πάτρα: Συχνές οι προστριβές μεταξύ του φανοποιού και του γείτονά του
Περιπολικό αστυνομίας Eurokinissi

Πρώτα πήγε το θύμα με κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε προς το συνεργείο την στιγμή που βρισκόταν μέσα ο ιδιοκτήτης και όταν επέστρεψε ξανά τον καταδίωξε ο φανοποιός με πιστόλι, τον πυροβόλησε και τον σκότωσε.

Συχνές ήταν οι προστριβές μεταξύ 40χρονου φανοποιού και του 41χρονου γείτονά του στο Σούλι Πατρών, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, που οδήγησαν στην αιματηρή συμπλοκή μεταξύ τους.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα και ενώ ο φανοποιός βρισκόταν εντός του συνεργείου του, ο 41χρονος γείτονάς του που έμενε αρκετά κοντά, μετέβηκε στο σημείο με ένα κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε προς την επιχείρηση του πρώτου.

Από τον πυροβολισμό που κατέληξε μέσα στο συνεργείο ο φανοποιός δεν έπαθε τίποτα, ωστόσο όταν επέστρεψε ξανά ο γείτονάς του, τράβηξε ένα πιστόλι που κατείχε ο 40χρονος και τον καταδίωξε πυροβολώντας δύο φορές εναντίον του.

Μία σφαίρα τον βρήκε στην καρδιά και το θύμα σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και παρότι αρχικά αρνήθηκε ο φανοποιός ότι είχε πυροβολήσει, στο σημείο εντοπίστηκε και το πιστόλι που χρησιμοποίησε όπως επίσης δύο κάλυκες και μία βολίδα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί αμέσως.

Την έρευνα και προανάκριση για να διαπιστωθούν ακριβώς οι λόγοι της αιματηρής συμπλοκής, διενεργεί η Ασφάλεια Πατρών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα