Πετράλωνα: “Η μητέρα ήταν το γάντι του πατέρα για να μη μένουν δακτυλικά αποτυπώματα”

Πετράλωνα: “Η μητέρα ήταν το γάντι του πατέρα για να μη μένουν δακτυλικά αποτυπώματα”
istock

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση βιασμού δύο αδερφιών από τον πατέρα τους με συγκάλυψη από τη μητέρα τους. Τι υποστηρίζει ο αδερφός του κατηγορούμενου πατέρα.

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με τη νέα υπόθεση βιασμών ανηλίκων, αυτή τη φορά στα Πετράλωνα.

Ο πρώτος άνθρωπος που βοήθησε τα παιδιά από τα Πετράλωνα, που φέρεται ότι τα βίαζε ο πατέρας τους και συγγενείς τους, μίλησε στο Star για τη φρίκη.

Το γιατί έχει καθυστερήσει αυτή η υπόθεση βρίσκεται στο γεγονός ότι και οι δυο γονείς ήταν τέρατα. Για να το πούμε περιφραστικά, η μητέρα ήταν το γάντι που φορούσε ο πατέρας και οι υπόλοιποι, ώστε να μη μένουν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα” εξήγησε αναφορικά με το γεγονός ότι η υπόθεση έγινε γνωστή στις αρχές το 2017, όταν τα δύο αδέρφια κατήγγειλαν τον πατέρα τους για βιασμό, ωστόσο έπρεπε να περάσουν πέντε χρόνια και να κάνουν μήνυση σε βάρος της μητέρας τους για συγκάλυψη του πατέρα τους, για να κινηθούν οι διαδικασίες.

Περιγράφοντας το τι είχε συμβεί τότε, είπε: «Το αγόρι τότε ήταν στην πέμπτη δημοτικού, με πάρα πολλά προβλήματα. Κάκιστος μαθητής. Πολύ γρήγορα, όμως, όταν μπήκα στο σπίτι – ο πατέρας έφυγε αυτοβούλως – το παιδί ανέκαμψε και, δόξα τω Θεώ, χαίρει άκρας διανοητικής και σωματικής υγείας πλέον».

Σύμφωνα με τα αδέρφια η μητέρα γνώριζε τον εφιάλτη τους, αλλά συγκάλυπτε, όμως, όπως ισχυρίζονται, τον πατέρα τους.

Στη μήνυσή τους αποκαλύπτουν ένα περιστατικό που προκαλεί ανατριχίλα: «Στο σπίτι βρισκόταν η μητέρα μας, όταν ο άντρας της μας καλούσε γυμνός, εμένα και τη Χ, να ξαπλώσουμε μαζί του. Όπως βρισκόταν εκεί, η μητέρα ήταν στο διάδρομο του σπιτιού, ενώ βίδωνε με το τρυπάνι κάτι στον τοίχο του διαδρόμου του σπιτιού και εγώ καθόμουν πίσω της κρατώντας κάποιες βίδες, ο άντρας της πλησίασε, μου έγνεψε, λύγισε τα γόνατα του και μού έκανε διείσδυση και εκείνη συνέχισε απτόητη την εργασία της».

Στη μήνυσή τους, τα δύο παιδιά αποκαλύπτουν ένα περιστατικό που προκαλεί ανατριχίλα, με τον πατέρα τους να κακοποιεί σεξουαλικά το ένα από αυτά μπροστά στην αδιάφορη μητέρα τους

«Η μητέρας μας, ήταν και είναι ένα άνθρωπος που δεν την ενδιέφεραν  τα παιδιά της. Το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να έχει χρήματα, να κάνει τη ζωή της με διαφόρους συντρόφους και προκειμένου να μην την ενοχλούμε μας παρατούσε στα χέρια του διεστραμμένου συζύγου της και “πατέρα μας”», αναφέρουν.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή Live News του MEGA, ο αδερφός του πατέρα των παιδιών που κατηγορείται για ομαδικούς βιασμούς, πάρτι οργίων και σεξουαλικές κακοποιήσεις με θύματα τα ίδια του τα παιδιά, δήλωσε:

Αυτή η υπόθεση είναι καθαρά θέμα του αδελφού μου και της πρώην συζύγου, το κάνει καθαρά για εκδίκηση. Έχει γίνει πια και της μόδας αυτό μου φαίνεται. Τον αδελφό μου τον έχει διαλύσει οικονομικά, τον έχει τσακίσει οικονομικά καταρχήν. Ενώ το παιδί είχε μία δουλειά, πάλευε νύχτα μέρα.

Εγώ το είχα καταλάβει πολλά χρόνια πριν και του είχα επισημάνει: ‘Άσε την κοπέλα, δεν κάνει για εσένα’, αλλά δυστυχώς δεν άκουσε. Το παιδί το έχουν δει και ψυχίατροι, δεν έχουν βρει κανένα εύρημα, αν υπάρχει τίποτα… Είναι καθαρά εκδίκηση“.

Και συνέχισε: “Και ο εισαγγελέας το έχει καταλάβει και η ανακρίτρια το έχει καταλάβει. Τα παιδιά είναι μιλημένα κύριέ μου, πολύ απλά. Καταρχήν η μεγάλη η κόρη έπεσε σε μεγάλες αντιφάσεις στην ανακρίτρια γιατί στην αρχή έδωσε κατάθεση ότι: ‘Από αυτά δεν ξέρω τίποτα’. Και μετά από χρόνια, ξανά όταν έγινε πάλι μας κάλεσαν ‘Ναι’, λέει: ‘Κάτι έγινε κρυφά’.

Ισχυρίζεται ας πούμε στην κατάθεση το παιδί ότι κοιμόταν και άκουσε θόρυβο και ξυπνάει και βλέπει ‘Είδα τον θείο μου να κάνει σεξ με τον μπαμπά μου’. Ακούστε τι είπαν στο παιδί. Τώρα να σε βγάζουνε δηλαδή παιδεραστή του αδελφού σου; Δεν έχω πειράξει ποτέ μυρμήγκι στη ζωή μου, δεν έχω μαλώσει ποτέ με κανέναν, ποτέ. Και οι άλλοι 17 που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους θα ζητήσουν τρελές αποζημιώσεις».

Δικηγόρος παιδιών: “Πέρασαν 13 μήνες για την πρώτη κατάθεση”

«Είναι αδιανόητος χρόνος τα 5 χρόνια», είπε ο δικηγόρος των παιδιών, Σπύρος Χαριτάτος, μιλώντας στο Star.

Όπως είπε η πρώτη κατάθεση από το αγόρι έγινε 13 μήνες μετά την πρώτη καταγγελία το 2017. «Στο μεσοδιάστημα είχε αντιμετωπίσει την κρίση, την πραγματογνωμοσύνη, την επιστημονική προσέγγισητων ειδικών παιδοψυχολόγων, που είχαν γνωματεύσει ότι το παιδί έχει όλη τη συμπτωματολογία, αλλά και την καθαρή σκέψη για να συμπεράνουμε ότι όσα περιγράφει είναι αληθή», είπε.

Υπάρχει προβληματισμός «που πρέπει να απαντηθεί» για το πώς κυκλοφορεί ελεύθερος τόσα χρόνια ο πατέρας με τέτοια σοβαρή κατηγορία να εκκρεμεί, είπε ο δικηγόρος των παιδιών.

«Έχουμε πλέον φτάσει τα 5 χρόνια αναμονή για ένα βούλευμα σχετικά με το εάν θα μπει στο αρχείο η υπόθεση ή εάν θα φτάσει στο ακροατήριο», σημείωσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα