Προφυλακίστηκαν η μητέρα και η σύντροφος Τσάκαλου για την υπόθεση Ξηρού

Προφυλακίστηκαν η μητέρα και η σύντροφος Τσάκαλου για την υπόθεση Ξηρού
Η μητέρα και η σύντροφος του προφυλακισμένου μέλους της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, Γεράσιμου Τσάκαλου στα δικαστήρια του Πειραιά την Τρίτη 3 Μαρτίου 2015. Η 60χρονη και η 26χρονη, που συνελήφθησαν λίγες ώρες μετά την καταζητούμενη Αγγελική Σπυροπούλου, κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία. Στο σπίτι τους στα Περιστέρια Σαλαμίνας βρέθηκε και συνελήφθη τη Δευτέρα η 22χρονη Σπυροπούλου, που καταζητούνταν ως συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) Ευρωκίνηση

Προσωρινά κρατούμενες κρίθηκαν πριν από λίγο η μητέρα και η σύντροφος του Γερ. Τσάκαλου που φέρονται ότι βοήθησαν την Αγγελική να διαφύγει τη σύλληψή της

Προσωρινά κρατούμενες κρίθηκαν πριν από λίγο η μητέρα και η σύντροφος του Γερ. Τσάκαλου που φέρονται ότι βοήθησαν την Αγγελική να διαφύγει τη σύλληψή της.

Οι δύο γυναίκες κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση ενώ αύριο αναμένεται να μεταχθούν στα δικαστήρια Πειραιά όπου έχουν παραπεμφθεί σε δίκη για το πλημμέλημα της υπόθαλψης εγκληματία.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα των Χρήστο και Γεράσιμο Τσάκαλου, που εχουν καταδικασθεί ως μέλη της ΣΠΦ, αρνείται την κατηγορία και παραδέχεται μόνο αυτή της υπόθαλψης εγκληματία καθώς δέχτηκε να κρύψει στο σπίτι της την Αγγελική Σπυροπούλου, ενώ καταζητείτο από τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να υποστηρίζει ότι “έχω δυο παιδιά στη φυλακή. Δεν θα μπορούσα να τους κλείσω την πόρτα και να μην τα βοηθήσω. Δέχομαι μόνο την υπόθαλψη. Δεν έχω σχέση με τρομοκρατικές πράξεις”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα