Προφυλακίστηκε ο 34χρονος πατροκτόνος στην Κρήτη

Προφυλακίστηκε ο 34χρονος πατροκτόνος στην Κρήτη
ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) eurokinissi

Ισχυρίστηκε στην ανακρίτρια Ηρακλείου πως το μοιραία βράδυ είχε καταναλώσει αλκοόλ μαζί με ναρκωτικές ουσίες

Τον δρόμο για την φυλακή παίρνει ο 34χρονος πατροκτόνος μετά την απολογία του για τη δολοφονία του 61χρονου πατέρα του στην Φορτέτσα Ηρακλείου.

Ο 34χρονος από την πρώτη στιγμή ομολόγησε την δολοφονία του πατέρα του. Σήμερα στο δικαστήριο εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως κατάθεσαν στις δικαστικές αρχές έγγραφο με το οποίο ισχυρίζεται πως είναι χρήστης κάνναβης εξαιτίας προβλημάτων που είχε.

Ως προς το μοιραίο βράδυ, ο 34χρονος ισχυρίστηκε στην ανακρίτρια Ηρακλείου πως είχε καταναλώσει αλκοόλ μαζί με ναρκωτικά και είχε θολώσει.

Μετά την απολογία του ο πατροκτόνος κρίθηκε προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας. Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος ήταν να απολογηθεί την περασμένη Τετάρτη ωστόσο ζήτησε και έλαβε νέα αναβολή για σήμερα.

Αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και για αρκετές ώρες μετά το φονικό, δε βρισκόταν σε θέση να εξηγήσει στους αστυνομικούς τι ακριβώς συνέβη στο σπίτι του πατέρα του και έφτασε να τον πνίξει με τα ίδια του τα χέρια.

Τελικά ομολόγησε το έγκλημα, υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας του φώναζε και εκείνος προσπάθησε να τον σταματήσει κλείνοντάς του το στόμα.

Ο 34χρονος ήταν άνεργος και διέμενε σε άλλο σπίτι εκτός της πόλης του Ηρακλείου, αλλά το βράδυ των Χριστουγέννων είχε πάει στην οικεία του πατέρα του. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στους αστυνομικούς, η αφορμή του καυγά τους ήταν πως ο 61χρονος τον έδερνε όταν ήταν μικρός.

(Με πληροφορίες από Cretapost.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα