Θύμα βιασμού 6χρονο προσφυγόπουλο σε δομή στο κέντρο της Αθήνας

Θύμα βιασμού 6χρονο προσφυγόπουλο σε δομή στο κέντρο της Αθήνας
Μοτοσυκλέτα της ΕΛΑΣ eurokinissi

Η μητέρα του 6χρονου αγοριού από το Κονγκό μετέφερε το παιδί της στο Νοσοκομείο Παίδων όπου διαπιστώθηκε και από γιατρό πως όντως το παιδί της έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης - Η μητέρα με το παιδί της υπέδειξαν έναν 54χρονο ομοεθνή τους ως δράστη που εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Φρίκη προκάλεσαν στους αστυνομικούς όσα κατήγγειλε η μητέρα ενός 6χρονου αγοριού από το Κονγκό, στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Η ίδια μετέφερε το παιδί της σε άθλια κατάσταση από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν στο κέντρο της Αθήνας και έχει μισθωθεί ως δομή φιλοξενίας προσφύγων, στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου διαπιστώθηκε και από γιατρούς πως το παιδί της έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Αμέσως κλήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές και τόσο η μητέρα όσο και το παιδί της κατήγγειλαν και υπέδειξαν ως δράστη, έναν 54χρονο ομοεθνή τους.

Ακολούθησαν έρευνες στην γύρω περιοχή από την δομή, όπου εντοπίστηκε το συγκεκριμένο άτομο και συνελήφθη. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση και σχηματίζεται σχετική δικογραφία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα