Πυροσβέστες πήγαν να σβήσουν φωτιά και βρέθηκαν μπροστά σε εργαστήριο ναρκωτικών

Πυροσβέστες πήγαν να σβήσουν φωτιά και βρέθηκαν μπροστά σε εργαστήριο ναρκωτικών

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο προχώρησαν στη σύλληψη ενός 43χρονου Κοσσοβάρου που έμενε στο διαμέρισμα και παραμένει άγνωστο εάν ο ίδιος έβαλε τη φωτιά ή άλλος, καθώς προέκυψε πως ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού

Μπροστά σε ένα εργαστήριο ναρκωτικών βρέθηκαν οι άντρες της Πυροσβεστικής που κλήθηκαν το  πρωί της Κυριακής για πυρκαγιά σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου επί της οδού Παλαμιδίου 79 στον Κολωνό.

Η πυρκαγιά, όπως προέκυψε αργότερα, ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού με περιέλουση εύφλεκτου υγρού και ξέσπασε πέντε λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι. Στο σημείο έφτασαν πρώτα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με 6 άντρες που ανέβηκαν στο διαμέρισμα και λίγο αργότερα κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο, όμως οι πυροσβέστες είδαν έκπληκτοι μπροστά τους ένα ολόκληρο εργαστήριο από ναρκωτικά και κάλεσαν την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο προχώρησαν στη σύλληψη ενός 43χρονου Κοσσοβάρου που έμενε στο διαμέρισμα και παραμένει άγνωστο εάν ο ίδιος έβαλε τη φωτιά ή άλλος. Εντός του χώρου βρέθηκε ένα πιστόλι των 22 χιλιοστών, δύο γεμιστήρες, σφαίρες, μία νάιλον συσκευασία που αρχικά νόμιζαν οι αστυνομικοί πως είναι κοκαΐνη βάρος ενός κιλού και 100 γραμμαρίων, αλλά ενδέχεται να είναι αμφεταμίνη ή νοθευτική ουσία, κάτι που θα αποφασίσει το Γενικό Χημείο του Κράτους, 700 ναρκωτικά χάπια, μία ζυγαριά ακριβείας και ένας τρίφτης επεξεργασίας ακατέργαστης κάνναβης.

Ο  43χρονος συνελήφθη, ενώ αναμένεται το πόρισμα του Χημείου για να εξακριβωθεί ακριβώς το είδος της ναρκωτικής ουσίας των χαπιών αλλά και η σκόνη που βρέθηκε.

SHARE: