Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν Πακιστανούς για τα παλιοσίδερα

Περιπολικό της ελληνικής αστυνομίας
Περιπολικό της ελληνικής αστυνομίας EUROKINISSI

Συνελήφθησαν δύο Ρομά, οι οποίοι στις 14 Απριλίου είχαν πυροβολήσει και τραυματίσει δύο Πακιστανούς στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου για το ποιος θα μάζευε και θα πωλούσε για σκραπ, παλιοσίδερα στην ευρύτερη περιοχή

Συνελήφθησαν στη Μάνδρα και στα Άνω Λιόσια αντίστοιχα, ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ασπρόπυργου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ο.Π.Κ.Ε., δύο Ρομά, 31 και 19 ετών αντίστοιχα, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο Πακιστανών.

Οι δύο Ρομά ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ένοπλης επίθεσης που πραγματοποιήθηκε στις 14 Απριλίου στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, σε βάρος δύο Πακιστανών τους οποίους πυροβόλησαν με καραμπίνες και τραυμάτισαν, με κίνητρο τις διαφορές τους, για το ποιος θα μάζευε τα παλιοσίδερα στην περιοχή τους και θα τα πωλούσε για σκραπ.

ADVERTISING

Σε βάρος των δραστών, σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου, η οποία υποβλήθηκε αρμοδίως και εκδόθηκαν εντάλματα δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Ανακριτή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Έγκλημα
SHARE:

24Media Network