Πυροβολισμοί στη Νέα Ιωνία: 37χρονος υδραυλικός ο άνδρας που έπεσε νεκρός στην καφετέρια

Πυροβολισμοί στη Νέα Ιωνία: 37χρονος υδραυλικός ο άνδρας που έπεσε νεκρός στην καφετέρια
Η καφετέρια στη Νέα Ιωνία όπου σημειώθηκε το περιστατικό πυροβολισμών ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Οι άντρες της ΕΛΑΣ συλλέγουν βιντεοληπτικά υλικά για την ταυτοποίηση των δραστών που άνοιξαν πυρ μέσα στην καφετέρια. Ο 37χρονος που τραυματίστηκε θανάσιμα από τις σφαίρες δεν είχε καμία σχέση με τους ενόπλους.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας για να μπορέσει να ταυτοποιήσει τους επτά Αλβανούς, όπως φαίνεται, κακοποιούς, που συνεπλάκησαν μέσα σε μπαρ με ναργιλέδες στην συμβολή των οδών Κασταμονής και Ρόδου, στη Ν. Ιωνία και ένας εξ αυτών τράβηξε όπλο και πυροβόλησε και πιθανόν να πυροβόλησε και δεύτερος.

Αποτέλεσμα των πυροβολισμών ήταν μία σφαίρα να καρφωθεί πισώπλατα σε έναν 37χρονο άντρα από την Αλβανία, ο οποίος καθόταν αμέριμνος με την παρέα του και δεν είχε καμία σχέση με τους άντρες που είχαν έρθει σε συμπλοκή.

Μάλιστα, όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, το θύμα εργαζόταν ως υδραυλικός και ταυτοποιήθηκε από τον αδελφό του. Μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου δύο ώρες αργότερα κατέληξε. Από το σημείο οι αστυνομικοί συνέλλεξαν 9 κάλυκες από πιστόλι.

Οι άντρες που συνεπλάκησαν μέσα στο μαγαζί και διέφυγαν μετά την αιματηρή κατάληξη που προκάλεσαν, όπως φαίνεται, σχετίζονται με ναρκωτικά και ενδεχομένως η φασαρία μεταξύ τους έγινε για διαφορές με ναρκωτικά που πιθανόν είχαν.

Στο σημείο βρέθηκε παρατημένο ένα πολυτελές τζιπ που ενδεχομένως ανήκε σε έναν από τους εμπλεκόμενους, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες για τουλάχιστον ένα ακόμη πολυτελές τζιπ με το οποίο διέφυγαν αρκετοί από αυτούς.

Οι άντρες της Ασφάλειας συλλέγουν βιντεοληπτικά υλικά για την ταυτοποίησή τους και λαμβάνουν καταθέσεις, ώστε να μπορέσουν να εντοπίσουν τους δράστες και να τους συλλάβουν.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα