Πυροβολισμοί στη Βάθη: Προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ δράστη και θυμάτων

Πυροβολισμοί στη Βάθη: Προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ δράστη και θυμάτων
Επεισόδιο με πυροβολισμούς στην πλατεία Βάθη eurokinissi

Μετά από διαπληκτισμό που είχε με τα θύματα Τουρκικής υπηκοότητας και κουρδικής καταγωγής, ο δράστης τράβηξε όπλο και πυροβόλησε απανωτές φορές σε βάρος τους, ενώ στην συνέχεια διέφυγε τρέχοντας από το σημείο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του ένοπλου δράστη που πυροβόλησε και αποπειράθηκε να σκοτώσει δύο νεαρούς Τούρκους υπηκόους κουρδικής καταγωγής, το μεσημέρι, στην συμβολή των οδών Μάρνη και Αχαρνών, στην Πλατεία Βάθη.

Μεταξύ δράστη και θυμάτων προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός και ξαφνικά ο δράστης τράβηξε όπλο και πυροβόλησε δύο φορές στην κοιλιά και μία στο πρόσωπο τον 27χρονο που σωριάστηκε αιμόφυρτος στην πλατεία και τον 22χρονο φίλο του στην πλάτη. Ο δεύτερος πήγε μόνος στο ΙΚΑ στην Λ. Αλεξάνδρας, οι γιατροί του οποίου κάλεσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ασθενοφόρο που έφτασε στην Πλατεία Βάθη μετέφερε τον 27χρονο στο Νοσοκομείο ΚΑΤ και στη συνέχεια επίσης ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε και τον δεύτερο τραυματία που τον μετέφερε στο ίδιο νοσοκομείο, όπου και οι δύο υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Οι έρευνες της Ασφάλειας συνεχίζονται για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και κίνητρα της αιματηρής συμπλοκής στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα μέρα μεσημέρι με δεκάδες περαστικούς, αλλά και για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα