Πυροβολισμοί στο Παλαιό Φάληρο - Ένας τραυματίας

Πυροβολισμοί στην συμβολή των οδών Αίαντος και Ναϊάδων στο Παλιό Φάληρο την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018. Οι δράστες με ένα λευκό Alpha Romeo και μια μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άτομα πυροβόλησαν κατά ριπάς με αυτόματα έναν 45χρονο την στιγμή που πλησίαζε στο σπίτι του
Πυροβολισμοί στην συμβολή των οδών Αίαντος και Ναϊάδων στο Παλιό Φάληρο την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018. Οι δράστες με ένα λευκό Alpha Romeo και μια μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άτομα πυροβόλησαν κατά ριπάς με αυτόματα έναν 45χρονο την στιγμή που πλησίαζε στο σπίτι του EUROKINISSI

Οι αρχές σπεύδουν στο σημείο όπου ακούστηκαν οι πυροβολισμοί - Ένας άνδρας φαίνεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά από το συμβάν.

Πυροβολισμοί ακούστηκαν πριν από λίγο έξω από πολυκατοικία, στη συμβολή των οδών Αίαντος και Ναιάδων στο Παλαιό Φάληρο. Ένας άνδρας έπεσε αιμόφυρτος από τους πυροβολισμούς. Ασθενοφόρο έχει παραλάβει τον άνδρα για να τον μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Ενώ το θύμα περπατούσε στο πεζοδρόμιο, ένα αυτοκίνητο και μια μοτοσυκλέτα σταμάτησαν πλάι του και άνοιξαν πυρ. Ο άνδρας φαίνεται πως είναι σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Ο τρόπος με τον οποίο συνέβη η επίθεση δείχνει "μαφιόζικη εκτέλεση" και είναι πιθανό να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

ADVERTISING

Άνδρες τις αστυνομίας κατέφθασαν στο σημείο προκειμένου να εξακριβώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

SHARE:

24Media Network