Πυροβολισμοί στο σπίτι του Γιώργου Δώνη. Τραυματίας αστυνομικός, συνελήφθησαν και οι δύο δράστες

Πυροβολισμοί στο σπίτι του Γιώργου Δώνη. Τραυματίας αστυνομικός, συνελήφθησαν και οι δύο δράστες
ΑΘΗΝΑ-ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Γ. ΔΩΝΗ-ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών στο σπίτι του Γιώργου Δώνη στην Κηφισιά, με έναν τραυματία αστυνομικό. Κρατήθηκε όμηρος ο πεθερός του (Vid)

Ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών, στην οδό Ζίτσα στην Κηφισιά, όπου διαμένει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δώνης.

Οι δράστες διέφυγαν και ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό. Λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι, συνελήφθη ο πρώτος δράστης ενώ ο δεύτερος παραδόθηκε λίγο αργότερα.

Ο δεύτερος δράστης συνελήφθη μετά από επιχείρηση της ΕΚΑΜ σε σπίτι που έχει ταμπουρωθεί. Προηγήθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών.

Νέα ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε το μεσημέρι στη οδό Χειμάρρας στην Κηφισιά, που οδήγησαν στη σύλληψη ενός από τους δύο δράστες που είχε τραυματιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία είχε αποκλείσει την περιοχή καταδιώκοντας τους δράστες. Ο δεύτερος δράστης έχει καταφύγει για αρκετή ώρα σε σπίτι στη συμβολή των οδών Ιθάκης και Αρεταίου.

Το χρονικό της ληστείας

Νωρίτερα, οι κακοποιοί μπήκαν στην οικία του Γιώργου Δώνη, όπου βρίσκονταν τα παιδιά, ο ηλικιωμένος πεθερός του προπονητή και η οικιακή βοηθός, τους οποίους έκλεισαν στο μπάνιο.

Εκείνη τη στιγμή, έφθανε σπίτι του η σύζυγός του και ο μεγάλος γιος του, οι οποίοι μη μπορώντας να μπουν από την κεντρική είσοδο του σπιτιού, κατευθύνθηκαν στην είσοδο που βρίσκεται στο πίσω μέρος.

Δίπλα στο σπίτι του κ. Δώνη βρίσκεται η οικία του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, οι άνδρες της φρουράς του οποίου αντελήφθησαν τι συνέβαινε και κάλεσαν την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα περιπολικά και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και τότε σημειώθηκε η ανταλλαγή πυροβολισμών.

Κατά τη συμπλοκή, τραυματίστηκε ένας εκ των αστυνομικών στο πόδι, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, οι δράστες πήραν όμηρο τον ηλικιωμένο, τον οποίο άφησαν λίγο αργότερα.

Όπως είπε ο ηλικιωμένος στους αστυνομικούς, τραυματισμένος είναι και ένας εκ των δραστών στο χέρι, κάτι που δεν έχει διαπιστωθεί.

Αξίζει να αναφερθεί πως αυτή είναι η τρίτη φορά, τους τελευταίους έξι μήνες, που κακοποιοί στοχοποιούν την οικία του προπονητή του ΠΑΟΚ, με στόχο τη ληστεία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα