Ραγδαία εξέλιξη: Τι σχέση βλέπει η ΕΛΑΣ μεταξύ “δράκου” και δολοφονίας Αγραφιώτου;

Ραγδαία εξέλιξη: Τι σχέση βλέπει η ΕΛΑΣ μεταξύ “δράκου” και δολοφονίας Αγραφιώτου;

Δείγμα DNA θα λάβουν οι Αρχές από τον “δράκο” για ενδεχόμενο συσχετισμό με την υπόθεση Αγραφιώτου. Όλα τα τελευταία στοιχεία

Δείγμα γενετικού υλικού θα λάβουν οι Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον 30χρονο Εμμανουήλ-Ευθύμιο Κ. που συνελήφθη σήμερα στο Μαρούσι για συνολικά έξι απόπειρες βιασμού στην περιοχή, για τυχόν συσχετισμό του με την υπόθεση Αγραφιώτου.

Μετά τον εντοπισμό της σορού της άτυχης Ελευθερίας Αγραφιώτου σήμερα το απόγευμα, στο τρίτο υπόγειο του κτιρίου που στέγαζεται σουπερμάρκετ και ανήκει στον δήμο Αμαρουσίου, οι Αρχές θα εξετάσουν και αυτή την πιθανότητα.

Όπως προκύπτει, η Αγραφιώτου έπεσε θύμα φρικτής δολοφονίας και βιασμού, αφού βρέθηκε άγρια χτυπημένη και με βγαλμένο το παντελόνι και το εσωρουχό της. Βεβαίως, το γενικότερο προφίλ του δράστη δεν φαίνεται να ταιριάζει με αυτή την περίπτωση, αφού σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις ήταν μεν βίαιος άλλα όχι επιδεικνύοντας ακραία βιαιότητα, όπως όλα δείχνουν ότι βίωσε η 69χρονη Αγραφιώτου, ενώ σίγουρα ο δράστης στην περίπτωση της Αγραφιώτου μελέτησε περισσότερο το απόμακρο του χώρου της πράξης του, αντί του 30χρονου που χτυπούσε πρωινές ώρες και σε σημεία που μάλλον σύντομα θα γινόταν αντιληπτός.

Εξαιτίας όμως της χρονικής και της γεωγραφικής σύμπτωσης θα γίνει αυτός ο έλεγχος όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες και αύριο ενδεχομένως να υπάρχουν και τα αποτέλεσματά του.

Το ερώτημα που προκύπτει και αυτό ίσως να φανεί αύριο, εφόσον δεν προκύψει εμπλοκή του 30χρονου, είναι ότι ενδεχομένως στην περιοχή έχει χτυπήσει και δεύτερος… όχι επίδοξος, αλλά εξαιρετικά βίαιος βιαστής και δολοφόνος…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα