Ρέντη: Ληστεία με χρήση βίας σε βάρος εμπόρου με μεγάλη λεία

Ρέντη: Ληστεία με χρήση βίας σε βάρος εμπόρου με μεγάλη λεία
Eurokinissi

Tρεις άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, σταμάτησαν μπροστά από τον 50χρονο έμπορο, τον ξυλοκόπησαν και του αφαίρεσαν τσάντες που περιείχαν 137.000 ευρώ.

Θύμα ληστείας έπεσε ένας 50χρονος έμπορος στην Λαχαναγορά του Ρέντη χθες στις 5 το πρωί. Αρχικά το θύμα την στιγμή που έφευγε με το αυτοκίνητό του από την Λαχαναγορά, ακινητοποιήθηκε από βλάβη στον καταλύτη. Τότε τρεις άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, σταμάτησαν μπροστά του, τον ξυλοκόπησαν και του αφαίρεσαν δύο τσάντες που περιείχαν 137.000 ευρώ.

Αμέσως μετά οι δράστες επιβιβάστηκαν και πάλι στο αυτοκίνητό τους και διέφυγαν αναπτύσσοντας ταχύτητα. Παρά τις αναζητήσεις που ακολούθησαν από την Αστυνομία δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους, ωστόσο η Ασφάλεια Πειραιά διενεργεί έρευνα για την ταυτοποίησή τους.

Ανάμεσα σε αυτά που εξετάζονται, είναι η βλάβη στον καταλύτη, στο αυτοκίνητο του θύματος, να ήταν σκόπιμη από τους δράστες και αν όντως έτσι έχουν τα πράγματα, τότε οι έρευνες κινούνται με μεγαλύτερη πιθανότητα να ήταν συμμορία Ρομά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα