Ρόδος: “Παγίδευσε και βίασε την 19χρονη κόρη μου ο δολοφόνος της Τοπαλούδη”

Ρόδος: “Παγίδευσε και βίασε την 19χρονη κόρη μου ο δολοφόνος της Τοπαλούδη”
Ο 19χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της Τοπαλούδη και τον βιασμό κοπέλας με νοητική στέρηση

Ο Αλβανός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη βίασε την κοπέλα με νοητική στέρηση τρεις μέρες μετά το έγκλημα στη Ρόδο

Για τον βιασμό της 19χρονης με νοητική στέρηση από τον Αλβανό που κατηγορείται για τη δολοφονία στη Ρόδο της Ελένης Τοπαλούδη, μίλησε ο πατέρας της, περιγράφοντας λεπτό προς λεπτό πώς παγίδευσαν την κόρη του. Ο βιασμός έγινε τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της Τοπαλούδη.

“Η κόρη μου ήταν μαζί με τις φίλες της και ήταν κάπου και ακούγανε μουσική και την πλησίασε ο Αλβανός μαζί με αυτόν, τον αθίγγανο και της πρότειναν να πάει μαζί τους να ακούσουν μουσική με το αυτοκίνητο” δήλωσε ο πατέρας στο Star.

Όπως κατήγγειλε, ο Αλβανός χτύπησε την κόρη του για να υποκύψει στις ορέξεις του: “Αλλά επειδή η κόρη μου είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, ό,τι και να της πεις ναι θα πει δε θα πει όχι. Την παγιδεύσανε. Την πήγαν σε μια παραλία εκεί στο Νυδρί, εκεί που είναι στο Μαντράκι και ξεκίνησε ο Αλβανός και της είπε να κάνει κάποιες ερωτικές ορέξεις που ήθελε αυτός και τη χτύπησε και το παιδί μου για να αποφύγει τον ξυλοδαρμό αναγκάστηκε να κάνει αυτό που της είπε ο Αλβανός και στη συνέχεια ακολούθησε και ο άλλος ο αθίγγανος”.

“Κανένας δεν ξέρει αν βρεθεί σε αυτή την κατάσταση τι μπορεί να ακολουθήσει, δηλαδή πόσο μάλλον μια κοπελίτσα 18 χρονών να είναι με δυο άντρες και να υποστεί αυτές τις βάρβαρες καταστάσεις. Η κόρη μου πήγε με την αδερφή της στην αστυνομία και έκανε κατάθεση και μαζί με τη βοήθεια κάποιου λιμενικού”, κατέληξε ο πατέρας της 19χρονης κοπέλας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα