Σε κρίσιμη κατάσταση 18χρονος τον οποίο λήστεψαν και μαχαίρωσε ανήλικος

Σε κρίσιμη κατάσταση 18χρονος τον οποίο λήστεψαν και μαχαίρωσε ανήλικος
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ (φωτογραφία αρχείου) ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Διασωληνωμένος στον «Ερυθρό Σταυρό» σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται το νεαρό θύμα της ληστείας στην περιοχή της Ακρόπολης, με τραύμα από μαχαίρι στον λαιμό και την κοιλιά

Μάχη για την ζωή του δίνει ένας 18χρονος που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από αιματηρή ληστεία που έγινε σε βάρος του για ένα τσαντάκι, στην περιοχή της Ακρόπολης, λίγο μετά τις 11 τη νύχτα.

Συγκεκριμένα, στην συμβολή των οδών Πανός και Πολυγνώτου, ένας 17χρονος, με άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, επιτέθηκαν στο θύμα, που βρισκόταν στην περιοχή με την παρέα του, για να τον ληστέψουν υπό την απειλή μαχαιριών. Οι δράστες του προκάλεσαν βαθύ τραύμα με μαχαίρι στον λαιμό και την κοιλιά και τράπηκαν σε φυγή.

Από αναζητήσεις της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντοπίστηκε στην περιοχή ο 17χρονος Έλληνας και συνελήφθη, ενώ κοντά στο σημείο της επίθεσης βρέθηκε το τσαντάκι του θύματος. Η έρευνα συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και να συλληφθεί και ο συνεργός του ανήλικου ληστή, αλλά και για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και οι δράστες μαχαίρωσαν με τέτοια μανία το άτυχο θύμα τους.

Ο 18χρονος που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον «Ερυθρό Σταυρό» έχει υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα