Serial killer στην Κύπρο: Ταυτοποιήθηκε το πρώτο θύμα του “Ορέστη”

Serial killer στην Κύπρο: Ταυτοποιήθηκε το πρώτο θύμα του “Ορέστη”
Συνεχίζονται οι έρευνες και για άλλα θύματα στην Κύπρο

Να ξετυλίξουν το κουβάρι της δράσης του δολοφόνου γυναικών προσπαθούν οι κυπριακές αρχές. Συνεχίζονται οι έρευνες για αναζήτηση και άλλων θυμάτων, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει το δύσκολο έργο της ταυτοποίησης.

Την ταυτοποίηση της πρώτης σορού που εντοπίστηκε σε φρεάτιο μεταλλείου στο Μιτσερό, την Κυριακή 14 Απριλίου και η οποία ανήκει στην Marry Rose Tiburcio, 38 ετών, ανακοίνωσε απόψε η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση η Αστυνομία αναφέρει πως μετά από επιστημονικές εξετάσεις που έγιναν για ταυτοποίηση της νεκρής γυναίκας, η σωρός της οποίας εντοπίστηκε σε φρεάτιο μεταλλείου στο Μιτσερό, την Κυριακή 14 Απριλίου, 2019, έχει εξακριβωθεί η ταυτότητα του θύματος.

Πρόκειται για τη Marry Rose Tiburcio, 38 ετών, τέως από τις Φιλιππίνες. Το Τμήμα Ανίχνευσης Εγκλημάτων (ΤΑΕ) Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες στη λίμνη Μεμί

Ολοκληρώθηκαν χωρίς κανένα αποτέλεσμα οι έρευνες στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο γα τον εντοπισμό της 6χρονης Sierra, κόρης της 38χρονης Marry Rose. Στις έρευνες συμμετείχαν μέλη της ΕΜΑΚ με τη βοήθεια ναυαγωσωστικής λέμβου και ρομποτικής κάμερας.

Το έργο των Αρχών φαίνεται να δυσκολεύει το συστατικό που βρίσκεται εντός της λίμνης το οποίο ονομάζεται καλαγκάθι και έχει παρόμοιες ιδιότητες με το Acid και εντοπίζεται σε μετάλλευμα. Το συγκεκριμένο συστατικό έχει την ιδιότητα να διαλύει τα πάντα γι’ αυτό και μέχρι στιγμής φαίνεται πως δεν έχει εντοπιστεί κάτι μέσα στα νερά της λίμνης. Οι έρευνες στο φρεάτιο του μεταλλείου Μιτσερού θα αρχίσουν ξανά την Μεγάλη Τετάρτηκαθώς επιδιορθώθηκε το πρόβλημα που προέκυψε χθες όταν κρίθηκε απαραίτητη η προσωρινή αναστολή των ερευνών, λόγω κινδύνου κατάρρευσης του φρεατίου.

Στο μεταξύ οι έρευνες στη Λίμνη Ξυλιάτου προς εντοπισμό της 6χρονης Sierra συνεχίστηκαν και σήμερα μέχρι αργά το απόγευμα. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι σε ασιατικής καταγωγής γυναίκα ανήκει το δεύτερο πτώμα που εντοπίστηκε στο φρεάτιο του Μιτσερού σύμφωνα με τη νεκροτομή που ολοκληρώθηκε.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα