Οργή στη Σητεία: Στηρίζουν τον συζυγοκτόνο οι γονείς της πρώτης του γυναίκας

Οργή στη Σητεία: Στηρίζουν τον συζυγοκτόνο οι γονείς της πρώτης του γυναίκας
cretalive.gr

Κόντρα σε ό,τι υποστηρίζεται από την οικογένεια της άτυχης 32χρονης περί του βίαιου χαρακτήρα του, οι μαρτυρίες από το περιβάλλον του 36χρονου περιγράφουν μία αντίθετη πραγματικότητα.

Ενώπιον του Εισαγγελέα Λασιθίου οδηγήθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο 36χρονος ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας στραγγάλισε την 32χρονη εν διαστάσει σύζυγό του.

Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου. Παραπέμπεται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος ενώ ήταν υπό κράτηση ξέσπασε σε λυγμούς. Εκτός από τα δύο παιδάκια που είχε αποκτήσει με την άτυχη 32χρονη, 6 και 11 μηνών, ένα ακόμα κορίτσι – 11 ετών – κόρη του από τον πρώτο του γάμο μένει ορφανή καθώς έχει χάσει και την μητέρα της.

Κόντρα σε ότι υποστηρίζεται από την οικογένεια της 32χρονης περί του βίαιου χαρακτήρα του, οι μαρτυρίες από το περιβάλλον του, ακόμα και από τα πρώην πεθερικά του, μιλούν για έναν καταπληκτικό άνθρωπο.

Όλοι έχουν να λένε πόσο υπερπροστατευτικός ήταν με τα παιδιά του, με την γυναίκα του από τον πρώτο γάμο με την οποία γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο όπου σπούδαζαν και οι δύο. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ενώ εκείνη ήδη νοσούσε με καρκίνο, παντρεύτηκαν, απέκτησαν το κοριτσάκι τους και τη στήριξε μέχρι τέλους.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η 32χρονη βρισκόταν τη Δευτέρα στον Δήμο Σητείας καθώς εργαζόταν στον τομέα Πρασίνου ως συμβασιούχος. Το μεσημέρι ζήτησε άδεια από τον προϊστάμενό της για να πάει στο σπίτι καθώς έπρεπε να πάει το παιδί της για εμβολιασμό. Όταν έφτασε στο σπίτι την κάλεσε ο σύζυγός της στο τηλέφωνο και, όπως έγινε γνωστό, άρχισαν να καυγαδίζουν. Ο 36χρονος πήρε το αυτοκίνητο και μετέβη στο σπίτι της πεθεράς του.

Μπήκε μέσα και ο καβγάς συνεχίστηκε. Κάποια στιγμή τα πράγματα ξέφυγαν και ο σύζυγος φέρεται να τύλιξε τα χέρια του γύρω από το λαιμό της συζύγου του και να την σκότωσε. Μάλιστα, στο διπλανό δωμάτιο βρίσκονταν τα δύο παιδιά τους. Η μητέρα της 32χρονης έλειπε από το σπίτι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα