Έγκλημα στην Ιθάκη: Σκότωσε με γροθιές τον άνθρωπο που θεωρούσε εραστή της γυναίκας του

Έγκλημα στην Ιθάκη: Σκότωσε με γροθιές τον άνθρωπο που θεωρούσε εραστή της γυναίκας του
Ασθενοφόρο. Φωτο αρχείου. Eurokinissi

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία σε βάρος ενός Βρετανού από έναν Έλληνα στην Ιθάκη - Ο δράστης επιτέθηκε στο θύμα θεωρώντας ότι είχε συνάψει ερωτική σχέση με την Νοτιοαφρικανή σύζυγό του

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ιθάκης, υπόθεση θανατηφόρου σωματικής βλάβης σε βάρος 40χρονου Βρετανού στην Ιθάκη.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της πρόκλησης θανατηφόρου σωματικής βλάβης και της έκθεσης, σε βάρος 54χρονου Έλληνα και της 42χρονης Νοτιοαφρικανής εν διαστάσει συζύγου του, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, ο 54χρονος, προχθές το μεσημέρι, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον 40χρονο, παρουσία της 42χρονης και θεωρώντας ότι είχε συνάψει ερωτική σχέση με την εν διαστάσει σύζυγό του, τον χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η 42χρονη Νοτιοαφρικανή, βρήκε νεκρό τον 40χρονο, χθες το μεσημέρι σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ιθάκη και ενημέρωσε σχετικά το Αστυνομικό Τμήμα Ιθάκης και το αντίστοιχο Κέντρο Υγείας.

Ο 54χρονος και η 42χρονη με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.

Η σύζυγος συνελήφθη για έκθεση σε κίνδυνο σε βάρος του θύματος καθώς δεν ειδοποίησε τις Αρχές εγκαίρως και όταν έγινε το περιστατικό, κάτι που λειτούργησε επιβαρυντικά για την υγεία του 40χρονου, ο οποίος είχε γρονθοκοπηθεί άγρια και υπέκυψε στο τέλος από τα τραύματά που του είχαν προκληθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα