Σωματέμπορος εξέδιδε 33χρονη - Απειλούσε να την σκοτώσει

Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. EUROKINISSI

Σε βάρος του μαστροπού εκκρεμούσαν τρεις αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 4.500 ευρώ για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

Αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, συνέλαβαν χθες έναν 45χρονο Αλβανό για υπόθεση σωματεμπορίας σε βάρος μίας 33χρονης Ελληνίδας, ενώ ταυτοποιήθηκε ως συνεργός του ένας 52χρονος Έλληνας.

Σε βάρος των δύο αντρών σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίσταση για το αδίκημα της σωματεμπορίας από κοινού και για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και του Νόμου περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία της 33χρονης, ο 45χρονος από κοινού με τον 52χρονο συνεργό του, από τον Αύγουστο του 2015 έως και τον Αύγουστο του 2018, μετερχόμενοι απειλές κατά της ζωής της και της σωματικής της ακεραιότητας , την εξανάγκαζαν να εκδίδεται επ’ αμοιβή σε διερχόμενους πολίτες στην περιοχή της Τούμπας, προσποριζόμενοι τα οικονομικά οφέλη.

Έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες χθες, εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 45χρονος σε ισόγειο χώρο υπό ανέγερση κτηρίου στην περιοχή της Τούμπας, που χρησιμοποιούσε ως χώρο απόκρυψης λαθραίων καπνικών προϊόντων, τα οποία στη συνέχεια διέθετε προς πώληση σε διάφορα σημεία στην ίδια περιοχή.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 105 λαθραία πακέτα τσιγάρα, ενώ από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 4.500 ευρώ για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network