Σπείρα ανηλίκων λήστευε άλλους ανήλικους στα Νότια Προάστια

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην οδό Κύπρου στην Πετρούπολη, την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017. Από το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου οι άνδρες της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο όταν ειδοποιήθηκαν, απεγκλώβισαν αναίσθητους ένα 18χρονο κορίτσι και τον 55χρονο πατέρα του. 
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην οδό Κύπρου στην Πετρούπολη, την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017. Από το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου οι άνδρες της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο όταν ειδοποιήθηκαν, απεγκλώβισαν αναίσθητους ένα 18χρονο κορίτσι και τον 55χρονο πατέρα του. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Μία παρέα τριών ανηλίκων που έπεσαν θύματά τους, αντέδρασαν, τους κατεδίωξαν και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν έναν 16χρονο που τον παρέδωσαν στην Αστυνομία

Σπείρα ανηλίκων αποτελούμενοι από 8 νεαρούς, πραγματοποιούσε επιθέσεις στα Νότια Προάστια, σε βάρος άλλων ανήλικων και τους λήστευαν στον δρόμο αφαιρώντας τους τα κινητά τους τηλέφωνα.

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε τη νύχτα της Παρασκευής σε πάρκο, στην συμβολή της Λ. Ποσειδώνος με την Λ. Καλαμακίου, όπου η συμμορία επιτέθηκε σε μία παρέα τριών ανηλίκων αγοριών, ένα 17χρονο και δύο 18χρονους, οι δύο Έλληνες και ο ένας Ουκρανός, τους οποίους με χρήση βίας τους λήστεψαν και τους αφαίρεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Αμέσως μετά την πράξη τους, τα μέλη της σπείρας τράπηκαν σε φυγή και οι νεαροί τους κατεδίωξαν με αποτέλεσμα λίγο πιο κάτω να έρθουν σε συμπλοκή μαζί τους και οι δράστες να τους ξυλοκοπήσουν. Αμέσως μετά και από αυτή τους την ενέργεια, οι δράστες τράπηκαν εκ νέου σε φυγή, οι περισσότεροι πεζή, τρεις εξ αυτών όμως σταμάτησαν ένα διερχόμενο ταξί.

Τότε τα θύματα που συνέχισαν να τους καταδιώκουν, παρότι είχαν χτυπηθεί, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν έναν 16χρονο Έλληνα πριν προλάβει να επιβιβαστεί στο ταξί όπως οι υπόλοιποι δύο συνεργοί του, που κατάφεραν να διαφύγουν, τον ακινητοποίησαν και τον παρέδωσαν στην Αστυνομία.

Από τις Αρχές πραγματοποιείται έρευνα τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων και των υπολοίπων 7 δραστών, τον εντοπισμό και την σύλληψή τους, όσο και για να διαπιστωθεί για πόσες παρόμοιες ενέργειες είναι τυχόν υπεύθυνοι.

SHARE:

24Media Network