Σπείρα νεαρών και ανηλίκων ο φόβος και ο τρόμος πεζών στα Κάτω Πατήσια

Περιπολικό της αστυνομίας
Περιπολικό της αστυνομίας ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Εξαρθρώθηκε σπείρα νεαρών και ανηλίκων που είχε ο φόβος και ο τρόμος πεζών στα Κάτω Πατήσια

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφάλειας Πατησίων, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες σε βάρος πεζών στα Πατήσια και στις όμορες περιοχές.

Συνελήφθησαν στα Κάτω Πατήσια με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ, έξι άτομα εκ των οποίων τέσσερις Αλβανοί, ηλικίας από 17 έως 22 ετών και δύο Έλληνες, ηλικίας 15 και 20 ετών. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκε ένας 15χρονος Έλληνας συνεργός τους.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι είχαν συγκροτήσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο, εγκληματική ομάδα και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, διέπρατταν ληστείες σε βάρος πεζών. Συγκεκριμένα, με την απειλή ή τη χρήση βίας, ακινητοποιούσαν τα θύματα και τους αφαιρούσαν χρήματα, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα και λοιπά αντικείμενα τα οποία στη συνέχεια τα διέθεταν σε κλεπταποδόχους.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, προέκυψε ότι οι δράστες έχουν διαπράξει 13 ληστείες στις περιοχές των Πατησίων, του Αγίου Παντελεήμονα, της Νέας Χαλκηδόνας, της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Ιωνίας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε για κυρία Ανάκριση, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων συνεχίζεται.

SHARE:

24Media Network