Στη δημοσιότητα τα στοιχεία νεαρού που λήστευε ηλικιωμένους στα νότια προάστια

Στιγμιότυπο απο τα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου οι 4 κατηγορούμενοι για βομβιστικές επιθέσεις και την γιάφκα στο Χαλάνδρι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα,σήμερα Παρασκευή 25 Σεπτεβρίου 2009
Φωτό αρχείου EUROKINISSI

Ο συλληφθείς μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του, προσέγγιζε ηλικιωμένα άτομα στα νότια προάστια και με την χρήση βίας, αφαιρούσε τις αλυσίδες λαιμού.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 21χρονου Ρομά, ο οποίος διέπραττε ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών.

Ειδικότερα, ο δράστης συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου, στις 27 Αυγούστου στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε διαπράξει την προηγούμενη μέρα ληστεία, σε βάρος ηλικιωμένης στην Βάρη.

ADVERTISING

Από την περαιτέρω έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, εξακριβώθηκε ότι ο συλληφθείς μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του, προσέγγιζε ηλικιωμένα άτομα στα Νότια προάστια και με την χρήση βίας, αφαιρούσε τις αλυσίδες λαιμού.

Εξιχνιάσθηκαν τέσσερις υποθέσεις, καθώς όμως οι Αρχές θεωρούν ότι πιθανόν είναι υπεύθυνος και για άλλες παρόμοιες πράξεις στην περιοχή δίνουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του, που μπορείτε να δείτε, πατώντας εδώ, στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9673358 και 210-9673353 του Τμήματος Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ληστεία
SHARE:

24Media Network