Στο περιβάλλον της 29χρονης στρέφονται οι έρευνες για την δολοφονία στη Καλλιθέα

Στο περιβάλλον της 29χρονης στρέφονται οι έρευνες για την δολοφονία στη Καλλιθέα
Επιχείρηση της αστυνομίας Eurokinissi

Στο σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης όμως υπήρχαν ίχνη πάλης στην κρεβατοκάμαρα, ενώ στο θύμα ήταν εμφανείς κάποιες μελανιές στον λαιμό κάτι που παραπέμπει σε στραγγαλισμό.

Στο περιβάλλον του θύματος στρέφονται οι έρευνες των Αρχών για την δολοφονία της 29χρονης στην Καλλιθέα.

Την 29χρονη από την Γεωργία την αναζητούσε από προχθές η θεία της στο τηλέφωνο αλλά δεν την έβρισκε και έτσι αποφάσισε να πάει χθες το βράδυ στο σπίτι της μαζί με άλλες 5 γυναίκες συγγενείς και φίλες. Όταν μπήκαν με την βοήθεια κλειδαρά στο σπίτι ανακάλυψαν την άτυχη κοπέλα νεκρή στο κρεβατοκάμαρά της και κάλεσαν σε κατάσταση σοκ τις Αρχές.

Στο σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης όμως υπήρχαν εμφανή ίχνη πάλης στην κρεβατοκάμαρα, ενώ στο θύμα ήταν εμφανείς κάποιες μελανιές στον λαιμό κάτι που παραπέμπει σε στραγγαλισμό. Αυτό βεβαίως μένει να διαπιστωθεί και κατά την νεκροψία-νεκροτομή.

Ήταν διαζευγμένη και είχε δύο παιδιά που τις τελευταίες δύο ημέρες ήταν στον πατέρα τους, ο οποίος εξετάστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής αλλά δεν προκύπτει κάτι σε βάρος του σε αυτή την χρονική στιγμή. Ο ίδιος επικαλέστηκε πως είχε καλές σχέσεις μαζί της.

Πρόσθετα, μέχρι τώρα εξετάστηκαν και άλλοι φίλοι και συγγενείς της ενώ από την Αστυνομία έχει δοθεί βάρος στο να εντοπιστούν όλοι όσοι τυχόν την γνώριζαν ή είχαν σχέση μαζί της. Από το σπίτι δεν φαίνεται να λείπει κάτι άρα το κίνητρο μοιάζει προσωπικό ενώ το γεγονός ότι δεν έχει παραβιαστεί η είσοδος δείχνει ότι πιθανόν το θύμα γνώριζε τον δολοφόνο της και του άνοιξε ή την αιφνιδίασε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα