Στον Εισαγγελέα ο εκδότης της εφημερίδας ‘Ακρόπολη’, Π. Μαυρίκος

Στον Εισαγγελέα ο εκδότης της εφημερίδας ‘Ακρόπολη’, Π. Μαυρίκος

Προσήχθη ενώπιον των εισαγγελικών αρχών ο εκδότης της εφημερίδας "Ακρόπολη" και ακόμη δύο κατηγορούμενοι. Τi δήλωσε ο συνήγορος του Αλέξης Κούγιας

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας  μόλις ο εκδότης της εφημερίδας “Ακρόπολης”, Π. Μαυρίκος, με τον συνήγορό του Αλ. Κούγια να προχωρά σε δηλώσεις.

Ο Π. Μαυρίκος και ακόμη δυο κατηγορούμενοι που δηλώνουν δημοσιογράφοι προσήχθησαν ενώπιον του εισαγγελέα για την υπόθεση εκβιασμών σε βάρος πολίτη, μετά τη σύλληψης τους.

Ο Αλ. Κούγιας αναφέρθηκε στην υπόθεση υποστηρίζοντας πως από την μελέτη της δικογραφίας “δεν δικαιολογείται η σπουδαιότητα της υπόθεσης όπως έχει αναδειχθεί από τα ΜΜΕ”.

Πρόσθεσε πως ο λόγος που καθυστερεί να προσέλθει στην εισαγγελία ο εντολέας του είναι “η προσπάθεια να γίνει σοβαρότερη η υπόθεση και για αυτό συμπληρώνονται κάποια στοιχεία”.

Σύμφωνα με το  Αλ. Κούγια, ο Π. Μαυρίκιος αρνείται την εμπλοκή του κατηγορηματικά. “Πρόκειται για την προσπάθεια κάποιων που έχουν θίγει από δημοσιεύματα και προσπάθησαν να τον μετατρέψουν σε εκβιαστή ενώ ειναι μάχιμος δημοσιογράφος που ασχολείται με την πολιτική και την κοινωνία” ειπε και πρόσθεσε πως “οι συνομιλίες μου θυμίσουν περισσότερο σενάριο. Αστυνομικοί ερμηνεύουν συνομιλίες οι οποίες καταγράφονται αποσπασματικά”.

Όσο για τα θύματα ανέφερε πως: “αυτό που διάβασα είναι μια κατάθεση κυρίας σε νευραλγικό πόστο στην ΕΥΔΑΠ με κοινωνικοπολιτική θέση. Θα δούμε το σύνολο της δικογραφίας και θα το εξετάσουμε”.

(πηγή φωτογραφίας: intime)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα