Στον κόσμο της νύχτας στρέφονται οι έρευνες για την εκτέλεση στο Μοσχάτο

Στον κόσμο της νύχτας στρέφονται οι έρευνες για την εκτέλεση στο Μοσχάτο
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Το θύμα είχε απασχολήσει μόνο για περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας, ωστόσο υπάρχουν εκτιμήσεις ότι είχε μπλέξει με τον κόσμο της νύχτας όπου και στρέφονται οι έρευνες-Δέχτηκε 5 πυροβολισμούς στο σώμα και το κεφάλι.

Μία εν ψυχρώ δολοφονία με στοιχεία μαφιόζικης ενέργειας σημειώθηκε μισή ώρα μετά τις δύο τα ξημερώματα, αυτή την φορά στη συμβολή των οδών Πίνδου 33 και Κανάρη, με θύμα έναν 48χρονο Έλληνα.

Άγνωστοι δράστες προσέγγισαν το θύμα που του είχαν στήσει καρτέρι και εκείνη την ώρα περπατούσε στον δρόμο και τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ, 5 φορές, στο σώμα και στο κεφάλι και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Το θύμα είχε απασχολήσει μόνο για περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του, ωστόσο υπάρχουν εκτιμήσεις ότι είχε μπλέξει με τον κόσμο της νύχτας και των κυκλωμάτων προστασίας, όπου και στρέφονται οι έρευνες.

Στο σημείο ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία και μετέβηκε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Στο περιστατικό λόγω της ώρας δεν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες παρά μόνο περίοικοι που άκουσαν τους πυροβολισμούς και έτσι δεν είναι ξεκάθαρη η εικόνα του αριθμού των δραστών.

Σημειώνεται ότι αν και δεν έχουν καμία σχέση και σύνδεση μεταξύ τους τα δύο περιστατικά, ήταν το δεύτερο απανωτό έγκλημα με στοιχεία μαφιόζικης ενέργειας που έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Αττική και με διαφορά μερικών ωρών, αφού είχε προηγηθεί η εκτέλεση ενός Αλβανού μέσα σε καφενείο στην Ομόνοια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα