Δολοφονία Suzanne Eaton: Γυναίκα αναγνώρισε το αυτοκίνητο του 27χρονου σε επίθεση εναντίον της

Ο 27χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία και το βιασμό της Αμερικανίδας βιολόγου
(EUROKINISSI)
Ο 27χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία και το βιασμό της Αμερικανίδας βιολόγου EUROKINISSI

Υπό τον φόβο ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλα θύματα ή τουλάχιστον απόπειρες σε βάρος άλλων γυναικών, συνεχίζεται η έρευνα για τον 27χρονο αγρότη που χτύπησε με το αυτοκίνητό του, βίασε και δολοφόνησε την Αμερικανίδα βιολόγο Suzanne Eaton. Μία Πολωνή αναγνώρισε το αυτοκίνητό του σε απόπειρα εναντίον της προ δύο μηνών.

Συνεχίζεται η έρευνα της Ασφάλειας Χανίων για τον 27χρονο αγρότη που χτύπησε με το αυτοκίνητό του, βίασε και δολοφόνησε την Αμερικανίδα βιολόγο Suzanne Eaton στην Κρήτη, ώστε να διαπιστωθεί αν τις αρρωστημένες του ορέξεις τις μετέτρεψε σε πράξη ή αποπειράθηκε να το κάνει αυτό και σε βάρος άλλων γυναικών στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία Πολωνή, μόνιμη κάτοικος της Κισσάμου, προσήλθε στην Ασφάλεια Χανίων και κατήγγειλε πως πριν δύο μήνες την είχε ακολουθήσει άγνωστος δράστης με ένα λευκό αυτοκίνητο κατά την διάρκεια ενός περιπάτου και μάλιστα την είχε χτυπήσει με το πλάι του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να την ρίξει κάτω.

ADVERTISING

Εκείνη κατάφερε να σηκωθεί και να τραπεί σε φυγή. Όταν οι αστυνομικοί της επέδειξαν φωτογραφίες του αυτοκινήτου του δράστη, εκείνη αναγνώρισε σε αυτές το αυτοκίνητο που την παρέσυρε και έτσι πλέον οι Αρχές ερευνούν και αυτό το περιστατικό αλλά και το ενδεχόμενο να υπάρχουν και τυχόν άλλα θύματα του 27χρονου.

Αναφορικά με μία δεύτερη καταγγελία που έχει δει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με μία γυναίκα από την Λιθουανία που φέρεται να έπεσε θύμα ανάλογης πράξης πέρυσι το καλοκαίρι, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει προβεί σε σχετική καταγγελία στις Αρχές αλλά φέρεται να το έχει καταγγείλει αυτό σε δημοσιογράφο της Κρήτης.

Για αυτή την περίπτωση οι Αρχές ψάχνουν να βρουν αν ισχύει και αν είναι δυνατόν να εντοπίσουν την γυναίκα αυτή και να της ζητήσουν να καταθέσει και να δει και εκείνη με την σειρά της τις φωτογραφίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κρήτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δολοφονία Suzanne Eaton στην Κρήτη: Ο 27χρονος βγήκε "για να βιάσει και να σκοτώσει όποια έβρισκε μπροστά του"

Δολοφονία Suzanne Eaton στην Κρήτη: Αυτό είναι το αυτοκίνητο του 27χρονου δράστη

Δολοφονία Suzanne Eaton στην Κρήτη: Την βίασε ο 27χρονος δράστης πριν την πετάξει νεκρή στη σπηλιά

Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: Το προφίλ του 27χρονου αγρότη που ομολόγησε το άγριο έγκλημα

SHARE:

24Media Network