Συλλήψεις για διακίνηση κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών σε Πειραιά και Ηλιούπολη

Συλλήψεις για διακίνηση κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών σε Πειραιά και Ηλιούπολη
Περιπολικό της αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ / EUROKINISSI

Στην περίπτωση του Πειραιά συνελήφθη ένας 46χρονος Έλληνας στην περιοχή του Κερατσινίου και στην περίπτωση της Ηλιούπολης συνελήφθη ένας 47χρονος Αλβανός-Και στις δύο περιπτώσεις οι συλλήψεις έγιναν από άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Σε συλλήψεις διακινητών ναρκωτικών στον Πειραιά και στην Ηλιούπολη προχώρησαν άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Στην περίπτωση του Πειραιά, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες χθες στο Κερατσίνι, ένας 46χρονος Έλληνας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Συνελήφθη επίσης ένας 44χρονος για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, εντοπίσθηκε ο 46χρονος στην περιοχή του Κερατσινίου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., να κατέχει, με σκοπό την άμεση πώληση σε τρίτους, ποσότητα ηρωίνης και ναρκωτικά δισκία.

Στη συνέχεια, μετά από έρευνα σε σταθμευμένο, σε παράπλευρο δρόμο, αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες ποσότητες διαφόρων ναρκωτικών. Το όχημα το χρησιμοποιούσε ως χώρο απόκρυψης (καβάτζα) των ναρκωτικών ουσιών. Σε έρευνα στην οικία του 44χρονου βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών. Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 418 γραμμαρίων, ποσότητα ηρωίνης βάρους 60,5 γραμμαρίων, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 30 γραμμαρίων, 52 ναρκωτικά δισκία, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 2 κινητά τηλέφωνα και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Στην περίπτωση της Ηλιούπολης, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στην Ηλιούπολη, ένας 47χρονος Αλβανός, για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή.

Ειδικότερα, εντοπίσθηκε ο 46χρονος στην περιοχή της Ηλιούπολης, να επιβαίνει σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., κατελήφθη να μεταφέρει εντός αυτού, διάφορες ποσότητες ναρκωτικών, με σκοπό την περαιτέρω διάθεσή τους στην περιοχή. Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 240,1 γραμμαρίων, ποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης βάρους 6 γραμμαρίων, σκόνη άγνωστης χημικής σύστασης βάρους 5,8 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 20.750 ευρώ, 3 κινητά τηλέφωνα και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα