Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Μενίδι, Ομόνοια και Ίλιον

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Μενίδι, Ομόνοια και Ίλιον

Ύστερα από επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στον καταυλισμό Ρομά της Αυλίζας στο Μενίδι, συνελήφθησαν τα μέλη σπείρας διακίνησης ηρωίνης και κοκαΐνης, ενώ συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών έγιναν επίσης στην Ομόνοια και στο Ίλιον

Συνελήφθησαν χθες το πρωί στις Αχαρνές, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με την Ο.Π.Κ.Ε. και τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, τρεις Ρομά (δύο άνδρες ηλικίας 31 και 43 ετών και 34χρονη γυναίκα), για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση εγκληματικών κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή των Αχαρνών (καταυλισμός Αγίας Σωτήρας) και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίσθηκαν οι δράστες και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Μετά από έρευνα σε οικία στον καταυλισμό της Αυλίζας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης βάρους 1.382,8 γραμμαρίων, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 9 γραμμαρίων, ένα δισκίο ναρκωτικού, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 325 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Συλλήψεις στην Ομόνοια για διακινητές κάνναβης

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες χθες, στην περιοχή της Πλατείας Ομονοίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), δύο 19χρονοι Πακιστανοί, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο δράσεων για τον εντοπισμό και σύλληψη διακινητών ναρκωτικών στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, εντοπίσθηκαν οι δύο Πακιστανοί, οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν, πλην όμως καταδιώχθηκαν και ακινητοποιήθηκαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 100 συσκευασίες περιέχουσες κάνναβη, συνολικού βάρους 391,6 γραμμαρίων, έτοιμες προς πώληση. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Συλλήψεις και στο Ίλιον για διακίνηση ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων

Συνελήφθησαν στο Ίλιον, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής, έξι Πακιστανοί, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίηση πληροφοριών για ομάδα Πακιστανών που διακινεί λαθραία τσιγάρα στην περιοχή του Ιλίου, εντοπίσθηκε πολυκατοικία στην περιοχή του Ιλίου, όπου μετά από έρευνα σε κοινόχρηστους χώρους και αποθήκη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 47 συσκευασίες περιέχουσες κατεργασμένη κάνναβη, βάρους 1.011,6 γραμμαρίων, 4.515 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τρεις ζυγαριές ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 8.325,5 ευρώ, τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ένα μοτοποδήλατο

Εντός των χώρων της πολυκατοικίας εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν οι έξι εμπλεκόμενοι Πακιστανοί. Οι συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα