Συλλήψεις παρκαδόρων και υπευθύνων νυχτερινών κέντρων

Εξέγερση στο κέντρο παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα, το απόγευμα του Σαββάτου 10 Αυγούστου 2013. 
Η εξέγερση ξέσπασε όταν, μετά τη λήξη του προαυλισμού, ομάδα κρατουμένων αρνήθηκε να μπει στους χώρους κράτησης, διαμαρτυρόμενοι για την παράταση του χρόνου κράτησής τους.  Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά σε κοντέινερ που μένουν, βγήκαν έξω και άρχισαν να καίνε τα στρώματά τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν διάσπαρτες εστίες φωτιάς. 
Στο στιγμιότυπο δυνάμεις των ΜΑΤ σε μπλόκο σε δρόμο της Αμυγδαλέζας.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Εξέγερση στο κέντρο παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα, το απόγευμα του Σαββάτου 10 Αυγούστου 2013. Η εξέγερση ξέσπασε όταν, μετά τη λήξη του προαυλισμού, ομάδα κρατουμένων αρνήθηκε να μπει στους χώρους κράτησης, διαμαρτυρόμενοι για την παράταση του χρόνου κράτησής τους. Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά σε κοντέινερ που μένουν, βγήκαν έξω και άρχισαν να καίνε τα στρώματά τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν διάσπαρτες εστίες φωτιάς. Στο στιγμιότυπο δυνάμεις των ΜΑΤ σε μπλόκο σε δρόμο της Αμυγδαλέζας. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Εξόρμηση πραγματοποίησε η Τροχαία σε πολύ γνωστά κέντρα διασκέδασης στους Αμπελόκηπους, στο Κολωνάκι και στη Γλυφάδα Αττικής, για την πάταξη της παράνομης στάθμευσης από παρκαδόρους και την κατάληψη δημόσιων χώρων και πεζοδρομίων από αυτούς

Μπαράζ εφόδων πραγματοποίησε καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η Τροχαία έξω από πολύ γνωστά νυχτερινά κέντρα για την πάταξη της παράνομης στάθμευσης και κατάληψης δημόσιων χώρων και πεζοδρομίων από παρκαδόρους.

Η εξόρμηση πραγματοποιήθηκε σε κέντρα διασκέδασης στους Αμπελόκηπους, στο Κολωνάκι και στη Γλυφάδα. Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη 13 συνολικά ατόμων, εκ των οποίων οι επτά ήταν παρκαδόροι, οι πέντε ήταν υπεύθυνοι και ο ένας ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος. Ειδικότερα, οι συλληφθέντες καταλάμβαναν παράνομα δημόσια οδό, χρησιμοποιώντας για αυτό το σκοπό διάφορα εμπόδια όπως κώνους, προκειμένου στη συνέχεια να σταθμεύουν στο συγκεκριμένο χώρο τα οχήματα των πελατών που προσέρχονταν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Παράλληλα ενημερώθηκαν οι οικείοι Δήμοι, προκειμένου να επιβάλουν στα καταστήματα αυτά τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.

SHARE:

24Media Network