Συμμορία καταλήστευε πεζούς σε Ομόνοια και Εξάρχεια

Συμμορία καταλήστευε πεζούς σε Ομόνοια και Εξάρχεια
Σύλληψη από την ΕΛΑΣ Eurokinissi Sports

Ένας 17χρονος που συνελήφθη, μαζί με τουλάχιστον έξι συνεργούς του που αναζητούνται, αφαιρούσαν από διερχόμενους στην περιοχή των Εξαρχείων κινητά τηλέφωνα, χρήματα καθώς και άλλα προσωπικά αντικείμενα- Απειλούσαν με μαχαίρια ακόμη και με πιστόλια.

Συνελήφθη στην Ομόνοια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ένας 17χρονος Αλβανός , μέλος εγκληματικής ομάδας που διέπραττε ληστείες σε πεζούς στα Εξάρχεια.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 17χρονος, μαζί με τουλάχιστον έξι συνεργούς του που αναζητούνται, είχαν συστήσει συμμορία και με την απειλή και χρήση σωματικής βίας ή με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού, αφαιρούσαν από διερχόμενους στην περιοχή των Εξαρχείων κινητά τηλέφωνα, χρήματα καθώς και άλλα προσωπικά τους αντικείμενα.

Στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί έξι περιπτώσεις ληστειών, ενώ η έρευνα για την συμμετοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις, συνεχίζεται.

Περαιτέρω, ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή Ανηλίκων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα