Συνελήφθη 24χρονος Σουηδός για ομαδικό βιασμό σε παραλία της Ρόδου

Συνελήφθη 24χρονος Σουηδός για ομαδικό βιασμό σε παραλία της Ρόδου
Περιπολικό και ΕΚΑΒ στην παραλία Αφάντου Eurokinissi

Τον ομαδικό βιασμό από 7-9 συμπατριώτες τους κατήγγειλαν μία 18χρονη και μία 19χρονη στη Ρόδο-Ο 24χρονος δέχεται την ομαδική συνουσία, αρνείται όμως πως ήταν αποτέλεσμα βιασμού.

Συνελήφθη χθες στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 24χρονος Σουηδός, κατηγορούμενος για βιασμό κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας, στοχευμένων ελέγχων και αξιολόγησης στοιχείων, ο 24χρονος φέρεται να συμμετείχε στον εξαναγκασμό δυο νεαρών γυναικών με σουηδική καταγωγή σε σεξουαλικές πράξεις με 7-9 αγνώστους συνεργούς του, που διαπράχτηκαν σε βάρος της μίας κοπέλας στις 19 Ιουνίου και σε βάρος της άλλης, στις 26 Ιουνίου αντίστοιχα, σε παραλία στην πόλη της Ρόδου.

Ο δράστης εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι κατά τη διάρκεια αστυνομικών αναζητήσεων και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου αναγνώστηκε ανεπιφύλακτα από 18χρονη καταγγέλλουσα και ταυτοποιήθηκε, ενώ η 19χρονη έχει ήδη αποχωρήσει για την πατρίδα της.

Ο 24χρονος αποδέχεται πως υπήρξε ομαδική σεξουαλική επαφή με τις κοπέλες αυτές, τις ημερομηνίες εκείνες, αρνείται όμως πως ήταν αποτέλεσμα βιασμού και πως δεν έγινε σε παραλία αλλά σε δωμάτιο ξενοδοχείου που κατέληξαν όλοι μαζί με την θέλησή τους.

Καθώς ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν με τουρίστριες από την Βόρεια Ευρώπη αποδείχτηκαν πως δεν είχαν έτσι ακριβώς τα πράγματα, η Ασφάλεια τις διερευνά με κάθε προσοχή και επιφύλαξη. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα