Συνελήφθη διακινητής κοκαΐνης στα Νότια Προάστια μετά από καταδίωξη

Συνελήφθη διακινητής κοκαΐνης στα Νότια Προάστια μετά από καταδίωξη
Στιγμιότυπο από περιπολικό (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Στην προσπάθειά του να διαφύγει πέταξε μία χαρτοσακούλα από το παράθυρο του τζιπ που περιείχε πάνω από ένα κιλό κοκαΐνης, την οποία εντόπισαν όμως και περισυνέλεξαν οι αστυνομικοί

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες της Δευτέρας στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, 26χρονος Έλληνας, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και για απείθεια.

Απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσπάθησαν να ελέγξουν ύποπτο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο δράστης, ωστόσο αυτός δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις τους και ανέπτυξε ταχύτητα.

Στη διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε, απέρριψε από το παράθυρο του συνοδηγού χάρτινη σακούλα που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης και η οποία περισυλλέχθηκε και κατασχέθηκε. Μετά από αναζητήσεις εντοπίστηκε το επίμαχο όχημα, που είχε εγκαταλείψει ο οδηγός του.

Μετά από την άμεση κινητοποίηση και έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης και χρηματικό ποσό.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 1.017 γραμμ., ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 164 γραμμ., τα χρηματικά ποσά των 1.215 ευρώ και 120 δολαρίων, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, κενές νάιλον συσκευασίες επιμερισμού και κινητά τηλέφωνα.

Οι Αρχές πιστεύουν ότι ο συλληφθείς δραστηριοποιείτο καιρό στην διακίνηση ναρκωτικών και ειδικά κοκαΐνης, στην περιοχή, αφού νοίκιαζε το τζιπ που χρησιμοποιούσε και διαφορετικά σπίτια και μόνο για αυτά δαπανούσε τουλάχιστον 1.300 ευρώ τον μήνα, την στιγμή που δήλωνε άνεργος. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα