Συνελήφθη μετά από 4 χρόνια στη Ρόδο παιδόφιλος με δράση στα Τρίκαλα

Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. EUROKINISSI

Οι Αρχές αναζητούσαν τον συγκεκριμένο άντρα για τουλάχιστον 4 χρόνια όταν έγινε γνωστή η πολυετής δράση του με ασέλγειες σε βάρος ανηλίκων στα Τρίκαλα την περίοδο 2007-2013.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 55χρονου παιδόφιλου από την Αλβανία που συνελήφθη στις 16 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο, όπου είχε βρει καταφύγιο τα τελευταία 4 χρόνια, όταν και έφυγε από τα Τρίκαλα που ήταν το πεδίο της αρρωστημένης του δράσης σε βάρος τουλάχιστον τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών 6-12 ετών και μόλις αποκαλύφθηκαν όσα είχε πράξει την περίοδο 2007-2013 στην περιοχή.

Μαζί δημοσιοποιήθηκε και η ασκηθείσα σε βάρος του ποινική δίωξη για τις πράξεις της αποπλάνησης παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα δώδεκα, που συμπλήρωσαν τα δώδεκα έτη αλλά όχι τα δεκατέσσερα, που συμπλήρωσαν τα δεκατέσσερα αλλά όχι τα δεκαπέντε κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια με παθόντες που δεν συμπλήρωσαν τα δεκατέσσερα έτη και που συμπλήρωσαν τα δεκατέσσερα έτη, όχι όμως τα δεκαοκτώ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και της ασέλγειας ανηλίκου με αμοιβή με παθούσα που δεν συμπλήρωσε τα δέκα έτη και συμπλήρωσε τα δέκα έτη, όχι όμως και τα δεκαπέντε κατ’ εξακολούθηση.

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του συλληφθέντα μπορείτε να δείτε πατώντας ΕΔΩ, στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, με χρονική ισχύ έως τις 4 Δεκεμβρίου 2018, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, αλλά και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 24310-63022 και 24310-63023 του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ο παιδόφιλος φέρεται το καλοκαίρι του 2013, στα Τρίκαλα να οδήγησε σε ερημικό σημείο ένα 6χρονο κοριτσάκι που επιχείρησε να βιάσει μέσα στο αυτοκίνητό του. Από την συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε πως σε ανάλογη πράξη είχε προβεί το 2009 σε βάρος μίας 14χρονης από το συγγενικό του περιβάλλον, το 2008-2012 προχωρούσε συνεχώς σε ασελγείς πράξεις σε βάρος μίας 13χρονης επίσης από το συγγενικό του περιβάλλον και σε βάρος μίας 14χρονης που ασελγούσε σε βάρος της επί μία 7ετία…

Για να πετύχει τους αρρωστημένους του σκοπούς χρησιμοποιούσε ως δέλεαρ μικρά χρηματικά ποσά ή ασκούσε βία και πραγματοποιούσε απειλές σε βάρος των θυμάτων του. Καθώς οι Αρχές εκφράζουν φόβους ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλα τυχόν θύματα του παιδόφιλου δημοσιοποιούνται οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του, μήπως προκύψουν νέες καταγγελίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network