Συνελήφθη ο αδελφοκτόνος στο Ρέθυμνο

Συνελήφθη ο αδελφοκτόνος στο Ρέθυμνο
Περιπολικό αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Περίπου 30 χλμ. μακριά από το φονικό εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 49χρονος που πυροβόλησε με πιστόλι τέσσερις φορές και σκότωσε τον 72χρονο αδερφό του, στην πλατεία του χωριού στην Ασή Γωνιά. Συχνές και επί σειρά ετών οι προστριβές ανάμεσα στους δύο αδερφούς.

Συνελήφθη το μεσημέρι στις Βρύσες Αποκορώνου, από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Αποκορώνου, ο 49χρονος που δολοφόνησε τον 72χρονο αδελφό του, στην πλατεία του χωριού στην Ασή Γωνιά, ύστερα από μία από τις πολλές και συχνές προστριβές που είχαν μεταξύ τους.

Ο αδελφοκτόνος τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε τέσσερις φορές εναντίον του αδερφού του, σωριάζοντάς τον νεκρό στο έδαφος και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, μέχρι που εντοπίστηκε 30 χλμ. μακριά, στις Βρύσες Αποκορώνου όπου οι αστυνομικοί τον εγκλώβισαν και μην έχοντας διαφυγή, στο τέλος παραδόθηκε και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το πιστόλι.

Στην συνέχεια, ακολούθησε έρευνα στην οικία του 49χρονου,από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγητικό όπλο, 160 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και δύο μεταλλικά ελάσματα συγκράτησης φυσιγγίων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα