Συνελήφθη πυροσβέστης για παιδική πορνογραφία

Πυροσβέστης
Πυροσβέστης EUROKINISSI

Οι Αμερικανικές Αρχές εντόπισαν τα ψηφιακά ίχνη δύο χρηστών του διαδικτύου που αντήλλασσαν υλικό παιδικής πορνογραφίας-Ενημερώθηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και εντοπίστηκε στην Αμφιλοχία ένας 45χρονος πυροσβέστης ο οποίος είχε αναπτύξει εδώ και δύο χρόνια διαδικτυακή συνομιλία με έναν ανήλικο ο οποίος του έστελνε μέσω social media, γυμνές του φωτογραφίες

Στα χέρια των αντρών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έπεσε ένας 45χρονος πυροσβέστης στην Αμφιλοχία, για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν οι Αμερικανικές Αρχές εντόπισαν τα ψηφιακά ίχνη δύο χρηστών του διαδικτύου που αντήλλασσαν υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ενημερώθηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και εντοπίστηκαν τα ψηφιακά ίχνη του πυροσβέστη, στην οικία του οποίου έγινε έφοδος σήμερα απογευματινές ώρες και εντοπίστηκε το εν λόγω υλικό.

ADVERTISING

Εδώ και περίπου δύο χρόνια ο πυροσβέστης είχε αναπτύξει διαδικτυακή συνομιλία με έναν ανήλικο από περιοχή της Πελοποννήσου ο οποίος του έστελνε μέσω social media, γυμνές του φωτογραφίες. Σήμερα το συγκεκριμένο αγόρι είναι 16 χρονών ενώ οι φωτογραφίες αυτές είναι από την εποχή που ήταν ακόμη 14,5 ετών…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network