Συνελήφθησαν διαρρήκτες που είχαν ρημάξει σπίτια στα Νότια Προάστια

Συνελήφθησαν διαρρήκτες που είχαν ρημάξει σπίτια στα Νότια Προάστια
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Εξιχνιάσθηκαν 10 περιπτώσεις-Παραβίαζαν παράθυρα ή κεντρικές εισόδους, εισέρχονταν στα σπίτια και αφαιρούσαν ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και χρηματικά ποσά

Συνελήφθησαν μετά από αναζητήσεις στην Αργυρούπολη, από αστυνομικούς της ομάδα ΔΙ.ΑΣ., δύο άτομα, τα οποία νωρίτερα είχαν αποπειραθεί να εισέλθουν σε οικία στην περιοχή. Πρόκειται για έναν 58χρονο Έλληνα και έναν 65χρονο Τυνήσιο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Αργυρούπολης, οι δράστες διέπρατταν συστηματικά από τον περασμένο Φεβρουάριο διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στα Νότια Προάστια. Παραβιάζοντας τα παράθυρα ή τις κεντρικές εισόδους εισέρχονταν στα σπίτια και αφαιρούσαν ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και χρηματικά ποσά.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και ένα αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί 10 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών στις περιοχές της Αργυρούπολης, Αλίμου και Ηλιούπολης, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων συνεχίζεται.

Περαιτέρω, σε βάρος των δραστών εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για όμοια αδικήματα. Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα