Συνελήφθησαν δύο διεθνώς καταζητούμενοι για δολοφονίες

Συνελήφθησαν δύο διεθνώς καταζητούμενοι για δολοφονίες
Ελληνική Αστυνομία Eurokinissi

Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί, διωκόμενοι με Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων για ανθρωποκτονίες-Και οι δύο είχαν διαφύγει από την χώρα τους και είχαν βρει καταφύγιο στην Αττική.

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν δύο διεθνώς καταζητούμενοι Αλβανοί για τέλεση ανθρωποκτονιών στην χώρα τους. Είχαν καταφέρει εδώ και χρόνια να διαφύγουν από την χώρα τους και να βρουν καταφύγιο στην Αττική.

Απογευματινές ώρες της περασμένης Τρίτης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Περιστερίου, ένας 53χρονος Αλβανός, διωκόμενος με Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Ιντερπόλ Αλβανίας, για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία.

Πρωινές ώρες χθες, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 52χρονος επίσης Αλβανός, διωκόμενος με Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Ιντερπόλ Αλβανίας, για ανθρωποκτονία εκ προ μελέτης και για παράνομη κατοχή όπλων.

Ο συγκεκριμένος είχε δολοφονήσει το 1997 έναν ομοεθνή του για προσωπικές διαφορές με την βοήθεια άλλων συγγενών του, είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί στη Αλβανία, απ’ όπου όμως είχε καταφέρει να δραπετεύσει και έκτοτε είχε καταφύγει στην Αττική όπου ζούσε με πλαστά στοιχεία.

Κατά τη στιγμή της σύλληψής του, επέδειξε πλαστό διαβατήριο και σε βάρος του σχηματίσθηκε επίσης δικογραφία για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα