Συνελήφθησαν οπαδοί του ΠΑΟΚ και η οδηγός που παρέσυρε τον Βούλγαρο οπαδό

Συνελήφθησαν οπαδοί του ΠΑΟΚ και η οδηγός που παρέσυρε τον Βούλγαρο οπαδό
Ελληνική Αστυνομία Eurokinissi

Συνελήφθησαν τρία άτομα στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικού κατά το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα χθες το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη, ο 28χρονος Βούλγαρος οπαδός.

Στην σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές αργά χθες το βράδυ, στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικού που έλαβε χώρα μεσημεριανές ώρες της ίδιας ημέρας, στην ευρύτερη περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, κατά το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 28χρονος Βούλγαρος οπαδός αδελφοποιημένης ομάδας με τον Αρη και αναφέρθηκε ο τραυματισμός δύο ακόμη ομοεθνών του.

Πρόκειται για δύο Έλληνες, οπαδούς του ΠΑΟΚ, ηλικίας 26 και 24 ετών που εμπλέκονται στην επίθεση κατά ομάδας αντίπαλων οπαδών, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν και οι τρεις προαναφερόμενοι Βούλγαροι και μία 26χρονη Ελληνίδα εμπλεκόμενη στο τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη, κατά την εξέλιξη του επεισοδίου, όταν έπεσε στο έδαφος από τα χτυπήματα που δέχτηκε ο άτυχος νέος και η οδηγός τον παρέσυρε και εγκατέλειψε το σημείο. Η 26χρονη αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη.

Ενημερώθηκε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου του 28χρονου άντρα. Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να γίνει αύριο, ώστε να διαπιστωθεί σε ποια φάση προκλήθηκαν οι θανάσιμοι τραυματισμοί στο θύμα.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση. Οι συλληφθέντες , με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα