Συζυγοκτόνος: Όταν την είδα να μην ανασαίνει το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να εξαφανίσω το πτώμα

Συζυγοκτόνος: Όταν την είδα να μην ανασαίνει το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να εξαφανίσω το πτώμα

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο συζυγοκτόνος από το Βελβεντό Κοζάνης, όπου κατά τη διάρκεια της κυνικής του ομολογίας περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη δολοφονία της άτυχης 34χρονης, αλλά και την εξαφάνιση του πτώματος (Videos)

Ο συζυγοκτόνος από τον Βελβεντιο Κοζάνης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη δολοφονία της 37χρονης συζύγου του και μητέρα των τριών παιδιών του. Ο ίδιος ανέφερε πως το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας είχε προηγηθεί καυγάς με τη σύζυγό του, την ώρα που τα τρία τους παιδιά κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο.

Παράλληλα, περιέγραψε με ψυχραιμία το χρονικό της στυγερής πράξης στους αστυνομικούς, λέγοντας πως το μόνο που τον ενδιέφερε, όταν συνειδητοποίησε ότι είχε σκοτώσει την 37χρονη ήταν να εξαφανίσει το πτώμα και να μην αφήσει πίσω του ίχνη που θα μαρτυρούσαν την εμπλοκή του στον φόνο.

“Όταν την είδα να πέφτει νεκρή και να μην ανασαίνει άλλο, το πρώτο που σκέφτηκα ήταν πως να εξαφανίσω το πτώμα της. Τα παιδιά ήταν στο διπλανό δωμάτιο και από τις φωνές της ευτυχώς δεν είχαν ξυπνήσει ενώ οι γονείς μου που μένουν στο κάτω διαμέρισμα επίσης δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό”, ανέφερε ο δράστης.

 

Ενώ, περιγράφοντας την προσπάθειά του να εξαφανίσει το άψυχο σώμα της γυναίκας, ανεφέρε: “Την τύλιξα με μια κουβέρτα του σπιτιού και τη κουβάλησα στο υπόγειο κλειστό γκαράζ όπου ήταν σταθμευμένο το φορτηγάκι μου. Θυμήθηκα ότι μέσα στο αυτοκίνητο είχα ένα φτυάρι. Επίσης, θυμήθηκα ότι στο χωράφι μου τις προηγούμενες ημέρες, προσπαθώντας με ένα γεωργικό μηχάνημα να βγάλω ένα μεγάλο βράχο είχε μείνει μια τρύπα στο έδαφος. Έβαλα το πτώμα της γυναίκας μου στο αυτοκίνητο και πήγα στο χωράφι χωρίς όμως να περάσω από το κέντρο του χωριού για να μην με δει κάποιος εκείνη την ώρα. Την έθαψα πρόχειρα με το φτυάρι και την άλλη μέρα πέρασα με φρέζα το χωράφι για να μην καταλάβει κανένας τίποτα”.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της σημερινής παρουσίασης της υπόθεσης και την εξιχνίαση της δολοφονίας της Ανθής Λινάρδου, που εντοπίστηκε θαμμένη σε χωράφι, ο διευθυντής του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας, Δημοσθένης Χρήστου, ανέφερε πως μετά τη δήλωση της εξαφάνισης της 37χρονης από το σύζυγό της ξεκίνησαν οι έρευνες. Ενώ, επισήμανε πως η συμπεριφορά του δράστη κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών, που αποφάσισαν να εξετάσουν σε βάθος την υπόθεση, με τον ίδιο να πέφτει σε αντιφάσεις και, εν τέλη, να ομολογεί την αποτρόπαιη πράξη του.

“Ψάξαμε τα χωράφια του και είδαμε ότι είχε οργώσει ένα χωράφι χωρίς να υπάρχει λόγος να το φρεζάρει αυτή την εποχή. Σκάψαμε παρουσία του και όταν βρήκαμε το πτώμα της συζύγου του, τότε το παραδέχθηκε γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή αρνούνταν το έγκλημα” εξήγησε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 40χρονος φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα με τα χέρια του τη σύζυγό του, στο σπίτι τους στο Βελβεντό, ύστερα από διαπληκτισμό τους, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Στη συνέχεια τη μετέφερε σε χωράφι ιδιοκτησίας του, όπου την έθαψε.

(Πηγή: kozani.tv, kozanimedia.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα