Τα μυστικά της διπλής δολοφονίας στη Μάνη: Κατασχέθηκαν οι υπολογιστές των δύο 18χρονων

Τα μυστικά της διπλής δολοφονίας στη Μάνη: Κατασχέθηκαν οι υπολογιστές των δύο 18χρονων

Έρευνα στα σπίτια των δύο 18χρονων του διπλού φονικού στη Μάνη. Κατασχέθηκαν οι υπολογιστές τους

Τα μυστικά που μπορεί να κρύβουν οι προσωπικοί υπολογιστές των δύο 18χρονων που έχουν προφυλακισθεί για τη διπλή δολοφονία του Κώστα Σγούρου και του Γιάννη Κομμάτη στη Μάνη, σχετικά με την εμπλοκή και τρίτου ατόμου, αναζητούν οι Αρχές.

Έπειτα από αίτημα που έγινε δεκτό από τις Ανακριτικές και Εισαγγελικές Αρχές, την Τρίτη πραγματοποιήθηκε εκ νέου έρευνα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας στα σπίτια των δύο 18χρονων σε Καλαμάτα και Κάμπο Αβίας αντίστοιχα.

Το μόνο που κατασχέθηκε ήταν οι προσωπικοί υπολογιστές των δύο δραστών, οι οποίοι έχουν ήδη σταλεί στα εργαστήρια της Αθήνας για να εξετασθούν.

Ψάχνουν για τρίτο νεαρό

Στόχος των Αρχών είναι να διακριβώσουν την επικοινωνία που είχαν μέσω ίντερνετ δράστες και θύματα, αλλά και οι 18χρονοι δράστες με άλλα πρόσωπα, τόσο πριν από τη διπλή δολοφονία όσο και μετά.

Βασικό κίνητρο είναι οι ισχυρισμοί της οικογένειας Σγούρου πως στην υπόθεση εμπλέκεται και τρίτο άτομο. Ξεκάθαρα ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Μαργέλης, δήλωσε τη Δευτέρα στο «Θάρρος» πως σύντομα θα καταθέσει ατράνταχτα στοιχεία πως τρίτος νεαρός από την περιοχή του Κάμπου γνώριζε για το κακό που θα γινόταν.

Επίσης, έχει εκφράσει τις υποψίες του για πιθανή συμμετοχή και τέταρτου προσώπου, που ίσως βοήθησε στη συγκάλυψη του εγκλήματος.

Έρευνες για προμελετημένο έγκλημα

Από τα στοιχεία που θα αντληθούν από τους υπολογιστές θα εξετασθεί σοβαρά αν οι 18χρονοι έδρασαν προμελετημένα, όπως ισχυρίζεται η πλευρά της οικογένειας Σγούρου.

Αν κάτι τέτοιο διαπιστωθεί, δεν είναι απίθανο ολόκληρη η υπόθεση να ακολουθήσει άλλη τροπή, καθώς θα υπάρξει ανατροπή του κινήτρου της δολοφονίας.

Υπενθυμίζεται πως επίσημα έχει ανακοινωθεί από την Αστυνομία ότι η διαφορά του 18χρονου από τον Κάμπο με τον 26χρονο Κ. Σγούρο ήταν η αγοραπωλησία αναβολικών, αξίας 800 ευρώ.

Πάντως, σύντομα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την οικογένεια Σγούρου και το δικηγόρο τους, για τα στοιχεία που επικαλούνται πως έχουν στη διάθεσή τους και αποδεικνύουν την εμπλοκή τρίτου συνεργού.

Πηγή: tharrosnews

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network