Θεσσαλονίκη: Η ασέλγεια σε βάρος της κόρης όταν ήταν ανήλικη οδήγησε στη δολοφονία του πατέρα

Θεσσαλονίκη: Η ασέλγεια σε βάρος της κόρης όταν ήταν ανήλικη οδήγησε στη δολοφονία του πατέρα
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Εξιχνιάσθηκε άμεσα η ανθρωποκτονία σε βάρος του 49χρονου οδηγού ταξί που έγινε μέσα στο σπίτι της οικογένειας στον Εύοσμο - Ταυτοποιήθηκαν ως δράστιδες και συνελήφθησαν η σύζυγος και η κόρη του θύματος

Ένα πραγματικό οικογενειακό δράμα φαίνεται να υπήρχε επί σειρά ετών στο σπίτι της οικογένειας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης που όπλισε τα χέρια της μάνας και της κόρης, ώστε να φτάσουν στο σημείο να δολοφονήσουν τον πατέρα.

Οι ασελγείς πράξεις του πατέρα προς την κόρη όταν ήταν ανήλικη αλλά και η απώλεια των οικονομιών της οικογένειας από ενέργειες του πατέρα, φαίνεται να ήταν τα κίνητρα της ανθρωποκτονίας σε βάρος του 49χρονου οδηγού ταξί μέσα στο σπίτι του στον Εύοσμο, από την 45χρονη σύζυγό του και την 18χρονη κόρη τους, όπως οι ίδιες υποστήριξαν κατά την διάρκεια της ανάκρισής ενώπιον των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει εάν είχε προηγηθεί σχετική καταγγελία σε οποιαδήποτε Αρχή στο παρελθόν από μέλη της οικογένειας, ωστόσο οι αστυνομικοί δέχονται ως μάλλον βάσιμους τους ισχυρισμούς μάνας και κόρης.

Τον πατέρα είχε εντοπίσει το βράδυ της Κυριακής μέσα στο σπίτι τους νεκρό ο γιος της οικογένειας που κάλεσε και τις Αρχές. Δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης και το θύμα είχε βρεθεί κυριολεκτικά κατασφαγμένος με πολλαπλά τραύματα προκληθέντα από μαχαίρι στον τράχηλο και στην δεξιά παρειά.

Σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή οι έρευνες των αστυνομικών επικεντρώθηκαν στην οικογένεια αφού εκεί κατευθύνονταν από όσα στοιχεία συγκέντρωναν και έτσι σύντομα κατάφεραν να εξιχνιάσουν την συγκεκριμένη υπόθεση που κρύβει ένα μεγάλο οικογενειακό δράμα.

Από την Αστυνομία, ταυτοποιήθηκαν ως δράστιδες και συνελήφθησαν χθες, η 45χρονη γυναίκα και η 18χρονη κόρη του θύματος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοχρησία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθείσες, τα ξημερώματα Κυριακής, ενεργώντας από κοινού, αφού εισήλθαν στο υπνοδωμάτιο του 49χρονου, τον ακινητοποίησαν και με χρήση μαχαιριού τον σκότωσαν χτυπώντας τον πολλές φορές με αυτό.

Μετά την εγκληματική πράξη, προσπάθησαν να αποκρύψουν ενοχοποιητικά σε βάρος τους στοιχεία, αλλοιώνοντας ταυτόχρονα τη σκηνή του εγκλήματος. Στο πλαίσιο των ερευνών, το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε βρέθηκε σε φρεάτιο όμβριων υδάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη, στην ακριβώς αντίθετη πλευρά της πόλης δηλαδή και κατασχέθηκε ως πειστήριο. Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα