Θρίλερ με 65χρονο που βρέθηκε νεκρός στο προαύλιο του σπιτιού του

Θρίλερ με 65χρονο που βρέθηκε νεκρός στο προαύλιο του σπιτιού του
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Το θύμα εντοπίστηκε χθες απογευματινές ώρες στο προαύλιο του σπιτιού του, έχοντας τραύματα στο κεφάλι και στον θώρακα-Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός" όπου το βράδυ κατέληξε

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του ένας 65χρονος Αλβανός, όπου εντοπίστηκε νεκρός χθες το απόγευμα, στο προαύλιο της διώροφης οικίας στην οποία διέμενε, επί της οδού Αγίου Αντωνίου, στην Αρτέμιδα.

Το θύμα εντοπίστηκε από γείτονες που κάλεσαν ασθενοφόρο και την Αστυνομία. Έφερε τραύματα στο κεφάλι και στον θώρακα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και το βράδυ κατέληξε. Οι ίδιος εργαζόταν κυρίως σε οικοδομές και ζούσε μόνος του.

Αν και η πρώτη εικόνα που έχουν σχηματίσει οι Αρχές είναι ότι ενδεχομένως έγινε κάποια έντονη συμπλοκή και ακολούθησε ξυλοδαρμός του στο προαύλιο της οικίας του όπου και βρέθηκε, δεν έχει γίνει ακόμα ξεκάθαρο πώς προκλήθηκαν τα τραύματα που είχε και γι’ αυτό αναμένεται το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Η έρευνα της Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη και βρίσκονται στο σημείο για να ερευνηθεί και το σπίτι μήπως τυχόν βρεθεί κάτι που να εξηγεί τα κίνητρα και την ταυτότητα του δράστη ή των δραστών, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις από γείτονες και οικείους του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα