Θρίλερ με πτώμα στο Θησείο: Πιθανόν συμπλοκή μεταξύ αστέγων

Θρίλερ με πτώμα στο Θησείο: Πιθανόν συμπλοκή μεταξύ αστέγων
Περιπολικό - Φωτό αρχείου Eurokinissi

Θρίλερ με το πτώμα άγνωστου άντρα που βρέθηκε δολοφονημένος επί της οδού Ερμού απέναντι από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο-Από τις πρώτες πληροφορίες το θύμα φέρεται να είναι άστεγος και πιθανόν Βρετανικής υπηκοότητας

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, καθώς λίγο πριν τις 11 το πρωί εντοπίστηκε νεκρός ένας άγνωστος μέχρι στιγμής άντρας, πιθανόν Βρετανός, επί της οδού Ερμού, απέναντι από τον σταθμό του ΗΣΑΠ Θησείου.

Το θύμα φέρει βαθύ τραύμα από μαχαίρι στον λαιμό κάτω από το αυτί, στον μηρό και στην πλάτη και στο σημείο διενεργούνται έρευνες για να διαπιστωθούν τόσο οι συνθήκες του εγκλήματος όσο και να εντοπιστούν οι δράστες.

Η πρώτη εικόνα που έχουν οι Αρχές είναι πως πιθανόν πρόκειται για συμπλοκή μεταξύ αστέγων, ενώ μένει να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του θύματος αν όντως είναι βρετανικής υπηκοότητας.

Το περιστατικό έγινε σε ένα εξαιρετικά κεντρικό σημείο της Αθήνας και μάλιστα πρωινές ώρες με τους δρόμους γεμάτους περαστικούς… Οι αστυνομικοί αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες για να σχηματίσουν εικόνα γύρω από τις συνθήκες που διαπράχθηκε το έγκλημα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα