Θρίλερ στη Μάνδρα με τον θάνατο του 17χρονου

Θρίλερ στη Μάνδρα με τον θάνατο του 17χρονου
Περιπολικό της ΕΛΑΣ, φωτογραφία αρχείου intime

Στο Τμήμα Ασφαλείας Μάνδρας έχουν οδηγηθεί ο 14χρονος αδελφός του 17χρονου, μαζί με τον οποίο είχαν βγάλει βόλτα τα πρόβατα, καθώς και ο πατέρας τους. Το αγόρι φέρει τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο.

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος από εγκληματική ενέργεια όπως όλα δείχνουν σε βάρος του 17χρονου αγοριού που βρέθηκε το απόγευμα νεκρό από περαστικούς σε ερημική περιοχή, στην θέση Λούτσα της Μάνδρας.

Δύο αδέλφια 14 και 17 ετών είχαν βγάλει τα πρόβατα της οικογένειας έξω και το απόγευμα πήγαν να τα μαζέψουν.

Σύμφωνα με τον 14χρονο αδελφό του θύματος που έχει οδηγηθεί στο Τμήμα Ασφαλείας Μάνδρας και εξετάζεται όπως και ο πατέρας του, κάποια στιγμή χάθηκαν και πήραν διαφορετικές κατευθύνσεις.

Όπως εξήγησε στους αστυνομικούς αυτό έχει συμβεί και άλλες φορές στο παρελθόν και όποτε συνέβαινε αυτό έπαιρναν τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι τους όμως ο 17χρονος δεν γύρισε και ο μικρότερος αδελφός του υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει τι συνέβη, μέχρι που εντοπίστηκε το πτώμα του άτυχου παιδιού.

Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής που διερευνά την υπόθεση και εξετάζονται όλες οι πιθανότητες, από το ατύχημα με κυνηγούς, μέχρι πιο σύνθετα σενάρια, που μένει να διαπιστωθούν από την πορεία την προανάκρισης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα